"Türk Gençliği, Milliyetçi Aydınların Yanında Yer Almıştır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Türk Gençliği, Milliyetçi Aydınların Yanında Yer Almıştır"
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kapsamında yazılı basın açıklaması yaparak, "Türk Milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, bulundukları her zeminde haksızlığa asla boyun eğmemişlerdir" dedi.

 Başkan Karataş, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü kapsamında yazılı basın açıklamasında bulundu. Milliyetçiler Günü'nü kutlayan Karataş, Türk milliyetçileri için bu günün çok büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi.

"Türk Gençliği, Milliyetçi Aydınların Yanında Yer Almıştır"

Başkan Karataş, "3 Mayıs, Türk Milleti ve onun cefakar, fedakar evlatları olan Türk Milliyetçileri için çok büyük anlam ve önem taşıyan bir gündür. 3 Mayıs 1944 Ergenekon'da dağları delen Yüce Türk Milletinin yenilenen bir iman ve şuurla tekrar şahlandığı gündür. Davası uğruna her türlü şahsi hesap ve menfaate gözünü kapatan, hiçbir tehdidin yıldıramadığı, her türlü baskı, zulüm ve işkenceye rağmen davasından asla taviz vermeyen 23 milliyetçi düşünür, akademisyen ve yazar tutuklanmıştır. Bunun üzerine Türk Gençliği büyük bir kararlılıkla milliyetçi aydınların yanında yer almıştır" dedi.

"Türk Milliyetçileri, Her Devirde Bulundukları Her Zeminde Haksızlığa Boyun Eğmemişlerdir"

"3 Mayıs'ın kahramanları her türlü eziyet karşısında davalarından ödün vermemişlerdir" diyen Karataş, "Türk Milliyetçileri, yaşadıkları her devirde, bulundukları her zeminde haksızlığa asla boyun eğmemişlerdir. Türk Milletinin hürriyet meşalesini sonsuza kadar taşımak için kendilerine düşen sorumluluktan asla vazgeçmemişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Türk Milletinin '3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü' kutluyor, başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Hüseyin Nihal Atsız olmak üzere 3 Mayıs 1944’ün milliyetçi kahramanlarını rahmet ve dualarla anıyor, saygılarımı sunuyorum" sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ihlara’yı Sel AldıÖnceki Haber

Ihlara’yı Sel Aldı

"Aksaray’da Yaşıyorsanız Asla Yalnız Değilsiniz"Sonraki Haber

"Aksaray’da Yaşıyorsanız Asla Yalnız Değ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar