Türk Metal Sendikasından Kocaeli’nde Dev Miting

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Metal Sendikasından Kocaeli’nde Dev Miting
Metal sektöründe MESS Grup Toplu İş Sözleşmemizin anlaşmazlıkla sonuçlanması sonrası başlayan eylemler kapsamında Türk Metal Sendikası Genel Merkezimizin 02 Ocak 2022 Pazar günü düzenlendiği büyük miting Kocaeli'nde yapıldı. Aksaray 1 No’lu Şube Başkanı Muhterem Taşdemir Kocaeli’ndeki mitinge Aksaray’dan bin 400 üyenin katıldığını duyurdu.

Mitingle ilgili açıklama yapan Taşdemir mitingde konuşan Genel Başkan Pevrul Parlak’ın “ “Biz, bu süreci barış içinde masada bitirmek istiyoruz. Ama olmazsa, işi sokaklara taşımayı da iyi biliriz. Biz, o sokakların yabancısı değiliz. Biz, o sokaklarda büyüdük, o sokaklardan geldik. Gerektiğinde yine o sokaklara, o meydanlara döneriz mücadelenin kralını veririz. Biz, sizden aldığımız güçle, arkamızda sizin desteğinizle, işte bu alanın gücüyle o masada en iyisini yapmak için, en iyisini almak için, ne gerekiyorsa onu yapacağız” sözlerini aktardı.

Başkan Taşdemir Genel Başkan Kavlak’ın eylemlerin süreceğine yönelik mesajını da iletti. Başkan Taşdemir “Sosyal diyalogun önemine değinen Genel Başkanımız Kavlak, metal emekçisinin hakkı olanı almak için mücadele etmekten kaçınmayacağını belirterek, ‘Biz, bu süreci barış içinde masada bitirmek istiyoruz. Ama olmazsa, işi sokaklara taşımayı da iyi biliriz. Biz, o sokakların yabancısı değiliz. Biz, o sokaklarda büyüdük, o sokaklardan geldik. Gerektiğinde yine o sokaklara döneriz mücadelenin kralını veririz. Biz, sizden aldığımız güçle, arkamızda sizin desteğinizle, işte bu alanın gücüyle o masada en iyisini yapmak için, en iyisini almak için, ne gerekiyorsa onu yapacağız. Yine haykıracağız, nefesimiz yettiğince bağıracağız. Bir kez daha hep beraber, eylemse eylem, grevse grev’ diyerek sözlerini noktaladı” ifadelerini kullandı. Haber: Bekir Tosun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evi Alevlerin Arasında Kaldı, Tüm Birikimini Kaybeden Adam Diz Çöküp AğladıÖnceki Haber

Evi Alevlerin Arasında Kaldı, Tüm Biriki...

Sigara Ve Alkolde ÖTV ZammıSonraki Haber

Sigara Ve Alkolde ÖTV Zammı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar