"Üçüncü Dönem, Sultanhanı İlçesinin Altın Dönemi Olacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Üçüncü Dönem, Sultanhanı İlçesinin Altın Dönemi Olacak"
Aksaray'ın en önemli ilçelerinden tarihi ve turistik öneme sahip Sultanhanı'nın efsane Belediye Başkanı Fahri Solak, "Üçüncü dönem Sultanhanı ilçesinin altın dönemi olacak" açıklamasında bulundu.

 Üçüncü dönemi ile Aksaray'ın tek kıdemli belediye başkanı olma unvanını elinde bulunduran Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 55'lik oy oranı ile Aksaray'da AK Parti'nin yerel seçimlerdeki en yüksek oyunu alarak rekor kırdı.

Gazeteci Dilek Eyüboğlu'nun sorularını cevaplayan Başkan Solak, 31 Mart yerel seçim sürecinin gazetemize değerlendirdi.

"Sultanhanı Seçmeni Aksaray'da Rekor Kırmıştır"

Başkan Solak sözlerine, "Sultanhanı'nın kadirşinas seçmenlerine buradan teşekkür ediyorum. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de bizlerin alnını ak, başını dik tutan Sultanhanı seçmeni, yüzde 55'lik bir oy oranı ve yüzde 95 sandığa katılma oranı ile Aksaray'da rekor kırmıştır" dedi.

"Sultanhanı'nın Üçüncü Dönemini Altın Dönemi Olarak İlan Ettik"

Yeni döneminde Sultanhanı ilçesinin altın çağını yaşayacağını söyleyen Başkan Solak, "İki dönemdir Sultanhanı halkımız kendisine yapılan hizmetlerin karşılığını 31 Mart yerel seçimlerinde tekrardan tahtımıza teveccüh göstererek verdi. Bizler de seçim vaatlerimizde Sultanhanı'nın üçüncü dönemini her yönden turizmi ile sanayisi ile organize sanayi ve yeni projelerimizle altın dönemi olarak ilan ettik, çalışmalarımızı bu yönde yapacağız" sözlerine yer verdi.

"Yeni Dönemimiz Sultanhanı Halkımız İçin Değişim ve Yenilik Dönemi Olacaktır"

Sultanhanı'nın turizm ve organize sanayi bölgesiyle ilerlemeye devam ettiğini kaydeden Başkan Solak, "Organize Sanayi Bölgemizi Sultanhanı'nda önümüzdeki dönem daha çok genişleteceğiz. Birçok yatırımcı ilçemizi tercih ediyor. Sultanhanılı gençler istihdam konusunda asla zorluk çekmeyecekler. Yine bölgemiz dışarıdan göç alacak ve altın döneminde sosyal tesislerimiz, gençlere yönelik projelerimiz ve Sultanhanılı kadınlarımıza yönelik de iş ve istihdam konusunda projelerimiz olacak. Yeni dönemde ekibimiz ve belediye personelimizle birlikte Sultanhanı'mızı her yönden geliştirmek için her zamanki gibi yoğun bir şekilde çalışacağız. Buradan tüm hemşehrilerimize şunu söylemek istiyorum ki Sultanhanı'na 5 yıl sonra gelenler bu değişimi daha net ve daha iyi görecekler. Yeni dönemimiz her yönüyle Sultanhanı halkımız ve bölgemiz için değişim ve yenilik dönemi olacaktır" ifadelerine yer verdi. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir Anlık Kontrol Kaybıyla Tepetaklak Oldular: 2 YaralıÖnceki Haber

Bir Anlık Kontrol Kaybıyla Tepetaklak Ol...

Küçük Kız, Tüfekle Oynarken Kendini Vurdu!Sonraki Haber

Küçük Kız, Tüfekle Oynarken Kendini Vurd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar