
Ülkü Ocakları İl Başkanlığının düzenlediği sinema etkinliğinde gençler bir araya gelerek birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.
Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen sinema etkinliği, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Etkinlikte İl Başkanı İhsan Serdar Kolbaşı, il ocak yöneticileri, üniversite ve ortaöğretim birimi üyeleri ile çok sayıda katılımcı bir araya geldi.
.jpg)
Dayanışma Ve Kardeşlik Ruhunu Bir Kez Daha Güçlendirdi
Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, katılımcılar hem keyifli vakit geçirdi hem de birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme fırsatı buldu. Ortak değerler etrafında buluşan gençler, dayanışma ve kardeşlik ruhunu bir kez daha güçlendirdi.
.jpg)
Faaliyetler Artarak Devam Edecek
Etkinlikte konuşan İl Başkanı İhsan Serdar Kolbaşı, bu tür organizasyonların gençler arasındaki bağları kuvvetlendirdiğini belirterek, sosyal ve kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Katılımcılar, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirirken, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.
Haber: Eylül Vurgun





























Yorum Yazın