Ülkü Ocakları'ndan Öğrencilere Ücretsiz Eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocakları'ndan Öğrencilere Ücretsiz Eğitim
Aksaray Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi (UOUZEM), öğrencilerin dershane ihtiyacını ortadan kaldıran bir işe imza atarak, dijital ortamda birçok ders ve binlerce konunun yer aldığı eğitimi, ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.

Aksaray Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından geliştirilen ’Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim’ (UOUZEM) Programı kapsamında, gençlere büyük bir eğitim fırsatı sunuyor.

UOUZEM'de, fiziki dershane ortamına gerek duyulmadan dijital dershane ortamında; 200 binin üzerinde soru, 150 bin dakikanın üzerinde video süresi, Türkçe, Matematik, Kimya, İngilizce gibi tüm müfredata uygun 32 ders sayısı ve 17.394 konu tarama testi öğrencilere ulaştırıyor.

 

"Gençlerimiz Bu Programa Lisans Kodları İle Kayıt Olarak Ücretsiz Bir Şekilde Katılabiliyor"

Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhsin Arslan, "Eğitim hakkından herkes yararlansın diye Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Türk gençliğinin geleceğinin daha sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi amacıyla hazırladığımız bu projede gençlerimizin çevrimiçi faydalanabileceği eğitim sistemini Türk gençliğinin hizmetine sunuyoruz. Bu proje kapsamında gençlerimiz eğitim hayatlarında ve sosyal hayatlarında fayda sağlayacakları birçok konuya ulaşabilecek ve kendini geliştirebileceklerdir. UOUZEM öğrencilerimize yönelik bütün ders müfredatlarının video anlatımlarını içeren interaktif bir eğitim programı bu program sayesinde dershane ve diğer eğitim programlarından yararlanamayan imkânı olmayan gençlerimiz bu programa lisans kodları ile kayıt olarak ücretsiz bir şekilde katılabiliyor.

İlköğretim ve ortaöğretim müfredatına uygun çalışma programı ile birlikte LGS, TYT, AYT ve KPSS gibi sınavlara hazırlık süreçlerini barındıran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim Merkezi, Türk gençliğinin eğitim hayatına katkı sağlamak için tasarlanmıştır. Programımızdan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz Aksaray Ülkü Ocakları Hizmet binamıza gelerek bizlerle irtibata geçebilirler" ifadelerini kullandı. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" DüzenleniyorÖnceki Haber

"Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" Düzenle...

"Aksaray'ın İlk, Bölgenin Nadir Tesislerinden Biri Olacak"Sonraki Haber

"Aksaray'ın İlk, Bölgenin Nadir Tesisler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar