Vali Kumbuzoğlu, Aksaray'ı Karış Karış Gezip İncelemelerde Bulunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu, Aksaray'ı Karış Karış Gezip İncelemelerde Bulunuyor
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu köy ziyaretlerinde bulunarak İl Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden, yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.

Vali Kumbuzoğlu, köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Sapmaz ve Ulukışla köyleri ile ziyarete başlayan Kumbuzoğlu; Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya ile birim müdürlerinin de katıldığı ziyaretlerde köy muhtarları ve vatandaşlarla görüştü.

 

Bu Yıl 275 Bin Metrekare Kilitli Parke Taşı Yapılacak

Kamunun imkânlarını en iyi şekilde hizmete ayırdıklarını ifade eden Vali Kumbuzoğlu, vatandaşın istek ve önerilerine de kulak verdi. Ulukışla'da Aksaray İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan 5 bin metrekarelik kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray’da bu yıl 175 köyde toplam 275.000 metrekare kilitli parke taşı yapılacağını ifade etti. Vali Kumbuzoğlu daha sonra Darıhüyük Köyü, Yenikent Kasabası 6,3 kilometrelik sathi kaplama asfalt yol ve Kutlu-Hamidiye Alaca Mahallesi arasındaki 11,5 kilometre stabilize yol bakım kumlama ve diğer altyapı çalışmalarını da inceleyerek, Hakan Kılınçkaya’dan bilgi aldı.

 

Ihlara-Ziga Termal Bölgesi Turizm Yatırımları İncelendi

Ziyaretlerini sürdüren Vali Kumbuzoğlu, sonrasında Ihlara Vadisi ve Ziga termal bölgesinde incelemeler gerçekleştirdi. Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ihlara Vadisi Cam Teras Projesinin açılışa hazırlandığını ifade eden Vali Kumbuzoğlu, Aksaray'ın bu proje ile birlikte daha da turist çekeceğine vurgu yaptı. Ziga Termal bölgesinde hali hazırda iki tesisin termal turizmde faaliyet gösterdiğini aktaran Vali Kumbuzoğlu, İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan Yaprakhisar köyünde yüzde 40 oranında tamamlanan otel ve jeotermal fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak planlanan inşaat alanında da inceleme gerçekleştirdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
34’üncü Vergi Haftası KutlanacakÖnceki Haber

34’üncü Vergi Haftası Kutlanacak

“MHP Kadroları Sağlam Adımlarla Geliyor”Sonraki Haber

“MHP Kadroları Sağlam Adımlarla Geliyor”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar