Vali Kumbuzoğlu, Tübitak Şampiyonlarını Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kumbuzoğlu, Tübitak Şampiyonlarını Ağırladı
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, TÜBİTAK 2024 Araştırma Projeleri Türkiye Finali'nde Aksaray'ı temsil edip derece yapan öğrencileri makamında ağırladı. 

TÜBİTAK 2024 Araştırma Projeleri Türkiye Finali’nde Aksaray’ı temsilen yarışan okullar Türkiye 2.si, Türkiye 3.sü, ve Türkiye 4.’sü olarak önemli bir başarı elde etti.

Aksaray’a büyük bir gurur yaşatan finalde derece yapan öğrencileri, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu da makamında kabul etti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve danışman öğretmenleri ile şampiyon öğrencilerle bir süre görüşen Vali Kumbuzoğlu, elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

Aksaray’ın Okulları, Türkiye Çapında Gururlandırdı

Ortaokul Kategorisi yazılım alanında Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Türkiye ikincisi, Ortaokul Fizik alanında Bilim ve Sanat Merkezi Türkiye üçüncüsü ve lise kategorisinde Abdülhamit Han Fen Lisesi’nin dördüncü olduğu yarışmanın sonuçlarının  kendisine iletildiğinde büyük mutluluk yaşadığını ve her biri ile ayrı ayrı gurur duyduğunu vurgulayan Vali Kumbuzoğlu, “Sizin hep yanınızdayız, bundan sonra aklınızdaki fikirleri düşüncelerinizin arkasından kararlı gideceksiniz sizleri tebrik ediyorum. Kazanmak sizden hediyeler bizden, siz sözünüzü tuttunuz biz de tuttuk. Sizler Ankara’da kendinizi gösterdiniz, bizlere gurur verdiniz. İnşallah bundan sonra da başarılarınız artarak devam edecektir. Kazanmak en güzel duygudur.  Başarı insanın özgüveni kazanması için en önemli etkendir. İnşallah bundan sonra okul hayatınızda çalışma hayatınızda bol bol hayal edin. Hayal ettikçe çok daha fazla projeler üreteceksiniz. Sakın hayallerinizden fikirlerinizden vazgeçmeyin. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Konuşmasının ardından Kumbuzoğlu, öğrencilere hediyelerini takdim etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokak Ortasında Dehşet: Keserle Saldırdılar!Önceki Haber

Sokak Ortasında Dehşet: Keserle Saldırdı...

Aksaray’ın Sahip Olduğu Kitap Sayısı AçıklandıSonraki Haber

Aksaray’ın Sahip Olduğu Kitap Sayısı Açı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar