Yaşlıların Duasını Aldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaşlıların Duasını Aldılar
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve partililer, adayların açıklanmasından sonra seçim çalışmalarını hızlandırdı.

 Emekli Dinlenme Evini ziyaret eden AK Parti Heyeti, dua ve destek istedi. 21 Mayıs’ta Milletvekili Adaylarının açıklanması ile çalışmalarının hız kazandığını belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy “Milletvekili Adayımız Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaretlerimize başladık. Allah’ın izniyle bugünden itibaren her zaman olduğu gibi 4 Milletvekili adayımız ile sahada olacağız. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Partimizin hizmetlerini anlatıyor, dua ve destek istiyoruz.

Bugünkü durağımız Emekli Dinlenme Evi oldu. Burada AK Parti Hükümetlerinin emeklilerimiz için hayata geçirdiği sayısız hizmetin yanı sıra son olarak geçtiğimiz günlerde yine AK Parti’nin hayata geçirdiği yeni bir çalışma ile her yıl Ramazan ve Kurban bayramları öncesi birer ikramiye verilecektir” dedi. AK Heyetin ziyaretleri esnaf gezisi ile devam etti. Haber Merkezi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram İkramiyesi KesinleştiÖnceki Haber

Bayram İkramiyesi Kesinleşti

Torbacılar AffedilmediSonraki Haber

Torbacılar Affedilmedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar