Yerli Ve Şahin Ailelerinin  Mutlu Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yerli Ve Şahin Ailelerinin  Mutlu Günü
İş adamı Doğan Yerli’ nin oğlu Bilal Yerli muhteşem bir düğün töreni ile  Birsen Şahin ile dünya evine girdi.

 Aksaray’ın tanınan aillerinden  iş adamı Doğna Yerli’ nin oğlu Bilal Yerli ile Birsen Şahin görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Aksarayın köklü ailelerinden ve iş adamı Doğan Yerli’ nin  Oğlu Bilal Yerli için düzenlenen görkemli düğün töreni iki gün iki gece sürdü. Düğüne özel Adana’dan gelen sanatçılar, düğünün ilk günü Alayhan köyündeki kınaya katılan davetlilere keyifli saatler yaşattı. Sanatçılar gece geç saatlere kadar sahnede kaldılar.

Düğün İki Gün Sürdü

Düğünün ikinci gününde yüzün üzerinde  araç konvoyula Alayhan köyüneden Gelin almaya giden Yerli Ailesi, dualarla gelinleri Birsen Şahin ve ailesiyle birlikte özel bir düğün salonunda düzenlenen düğün salonuna kalabalık bir davetli grubuyla geldiler.

Binlerce Davetli Düğüne Katılım Sağladı

Yerli ve Şahin Ailleri davetlileri kapıda karşılarken, genç çiftin düğün ve nikah merasimlerine tanıklık etmek isteyen binlerce davetli düğün salonuna akın etti. Aksaraylı iş adamları ve üreticlerinin  yoğun katılım sağladığı genç çiftin düğün töreninde, Yerli ve Şahin aileleri misafirlerini kapıda karşıladılar.

Davetlillerin alkışlarıyla düğün salonuna giren genç çiftler ilk danslarının ardından düğün pastasını kestiler. Nikah memurunun gelmesiyle Yerli çifti  bir  ömür boyu mutluluğa salonu dolduran binlerce davetlinin ve şahitlerin huzurunda evet dediler.

Genç çift  Bilal ve Birsen Yerli’ nin mutlukları gözlerinden okunurken, davetliler gece boyunca Yerli ve Şahin ailesini yalnız bırakmadılar.

Anadolu Ekspres Portal Gazetesi Ailesi Olarak Bizlerde  Yerli ve Şahin aillerine göz, aydınlıkları Genç Çifte Bir Ömür Boyu Mutluluklar diliyoruz. Haber: Harun Atalay Fotoğraf: Kemal /Kaan Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İyi Parti İl Başkanı Faruk Ağır: “Halkın Umutlarını Yine Suya Düşürdünüz” Önceki Haber

İyi Parti İl Başkanı Faruk Ağır: “Halkın...

Altınsoy, “Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”Sonraki Haber

Altınsoy, “Gazilerimiz Başımızın Tacıdır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar