Yılmaz: “Yerel Seçimlerden Çıkan Sonucu İyi Değerlendiren Bir Siyasi Anlayış Göreceksiniz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz: “Yerel Seçimlerden Çıkan Sonucu İyi Değerlendiren Bir Siyasi Anlayış Göreceksiniz”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bizi, 2024 31 Mart seçimlerinden çıkan sonucu çok iyi değerlendiren ve bunu kendisine önümüzdeki süreç için millete hizmet yolunda bir yol haritasına çeviren bir siyasi anlayış olarak göreceksiniz” dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir dizi incelemeler ve ziyaretler yapmak üzere Aksaray’a geldi. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan Yılmaz, partililerle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

“17 İlimizi Ziyaret Ettik, Aksaray 18. Oluyor”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aksaray’da olmalarının temel sebebinin seçim sonuçlarını değerlendirme ve ilerleyen süreci planlamak olduğunu ifade ederken, “Bu kapsamda 17 ilimizi ziyaret ettik. Aksaray’ımız 18. oluyor. 31 Mart seçimleri ile ilgili seçim sonucunda, milletimizin sandığa gidişte bize söylemek istediğini sandık yoluyla söylemesinin de bir demokratik güzellik olduğunu, demokrasinin  gereği olduğunu, oradan çıkan sonucun da bizim başımızın tacı olduğunu, milletimizin orada verdiği kararla bize bir şeyler söylemek istediğini biliyor, hepsinin bizim yol haritamız olduğunu Aksaray halkımıza da iletmek istiyorum” dedi.

“Partimizle Yeni Çıkışlar Yaparak Geleceği Planlayacağız”

Sandıkta vatandaşın mesajını talimat olarak gören bir anlayışla hareket ettiklerini söyleyen Yılmaz, “Değerlendiren ve kendisini yönetecek  olan demokrasinin güzide kuruluşları olan siyasi partilere ve sandıkta gerekeni adeta söyleyen seçmen için bunu da bir yol haritasına dönüştüren siyasi partiler o seçimde değilse bile ondan sonraki seçimde onu iyi algılayıp, iyi okuyup, iyi bir yol haritasına çevirenler kazanıyor. Bizi, 2024 31 Mart seçimlerinden çıkan sonucu çok iyi değerlendiren ve bunu kendisine önümüzdeki süreç için millete hizmet yolunda bir yol haritasına çeviren bir siyasi anlayış olarak göreceksiniz. Birçok konuda partimizle yeni aksiyon, yeni adımlar, yeni çıkışlar yaparak bu süreci, geleceği planlayacağız. Seçimler geride kaldı ama biz bir seçim biter ondan sonraki gün, hemen belki aynı gün yeni seçim için çalışan siyaset anlayışına sahibiz” ifadelerini kullandı.

“Milletin Rızasını Almayı Çok Önemsiyoruz”

İnsana hizmet için görevde bulunduklarını vurgulayan Yusuf Ziya Yılmaz, “Biz milletimizin duasını aldığımızda Allah’ın da yaradanın da rızasını alacağımıza inanıyoruz. O bakımdan milletin rızasını milletin duasını almayı çok önemsiyoruz. Önümüzde bir belde bir ilçede de seçimimiz var. Bu seçimleri de önemsiyoruz. O ilçemiz ve beldemize de gideceğiz. 31 Mart seçimleri itibari ile Aksaray’da teşkilatlarımızın büyük gayret ve özverisi sayesinde iyi sonuçlar aldığımızı düşünüyoruz. Muhakkak ki eksiklerimiz var ki bazı yerlerde oy düşüşlerimiz var, bunu takip edecek olan çalışmalarımız o eksikliklerimizi telafi etme yönünde olacaktır” açıklamasını yaptı.

“Yükümüz Ağır, Hep Birlikte Altından Kalkacağımıza Olan İnancımız Tamdır”

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ise “Aksaray, Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza en çok desteği veren illerden biridir. 31 Mart tarihinde de ilimizde 21 bölgede seçime girilmiştir, bir tanesi ittifak olmak üzere bir il belediyesi başta olmak üzere üç ilçe iki beldemizi AK Parti ile taçlandırdık. Cumhur İttifakı olarak da 14 belediyemizi aldık. Bir ilçemiz ve bir beldemizde de 2 Haziran tarihinde seçim yapılacaktır.  Hizmet bayrağını layık olduğu şekilde taşımak için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Yükümüz ağır, hep birlikte bu yükün altından kalkacağımıza da inancımız tamdır” ifadelerini kullandı. 

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’a; AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı  Müzehher Belma Erdoğan, AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve parti teşkilatı eşlik etti. Haber: Sedef Nazlı

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokak Köpekleriyle İlgili Düzenleme GeliyorÖnceki Haber

Sokak Köpekleriyle İlgili Düzenleme Geli...

Aksaray’ın Hukuk Dünyası Sahada BuluştuSonraki Haber

Aksaray’ın Hukuk Dünyası Sahada Buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar