Yosun Maske Kullanımı Arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yosun Maske Kullanımı Arttı
Kadınlar tarafından oldukça tercih edilen Yosun Maskesi kullanımı yaygınlaşmaya başladı.

İçeriğindeki antioksidan özelliğinden dolayı cildi temizleyen ve toksinlerden arındıran yosun maskesi her geçen gün daha da tercih ediliyor. Yosun Maskesi cilde kaybettiği nemi kazandırarak, gençleşmesine yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili bildiler aldığımız Aksaray Berberler-Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Doğan, Yosun Maskesi kullanımın çok arttığını belirterek, faydalarını anlattı.

 

Hücreleri Besleyerek Yenilenmesine Yardımcı Oluyor

Kadınlar tarafından çok tercih edildiğini söyleyen Başkan Doğan, “Öncelikle deniz yosunu içeriği bakımından kesinlikle kara yosunundan daha faydalıdır. Hücre yapılandırıcı özelliği ile hücreleri besleyerek yenilenmesine yardımcı olur. İçerdiği mineraller ile cildin birçok ihtiyacına cevap verir. Uygulanan maskeler, genelde gece saatlerinde yapılması daha hızlı sonuç alınmasını sağlar. Anti-aging özelliği vardır. İçerdiği E vitamini sayesinde cildin nem dengesini düzenler ve ilerleyen yaşlarda sarkma oluşumunu engeller. Aynı zamanda ergenlik dönemi kullanımında ciltteki sebumu dengelediği için aktif sivilce oluşumunun önüne geçer. Ayrıca çatlak ve selülit tedavilerinde harika sonuçlar elde ediliyor. Her yaş grubuna uygundur. Kadın müşterileriler artık yosun maskesi de yaptırıyor. Yaptırdıktan sonra farkı görünce belli aralıklarla yaptırmaya devam ediyor. “diye konuştu. 

 

Yosun Maskesinin Kullanımı 

Maskeyi uygulamadan önce muhakkak cildinizin temizlenmiş olması gerekir. Yosun maskesinin hızlı kuruma özelliği olduğu için maskeyi cilt temizliğinden sonra hazırlamanız daha sağlıklı olur. Aksi halde maskeyi uygulamanız pek mümkün olmayacaktır. Maskeyi aşağıdan yukarıya doğru hareketlerle uyguladığınızda sıkılaştırıcı masaj etkisi yaratacaktır. Maskeyi uygulamadan önce peeling yapılması maskenin etkisini arttırır. Göz ve dudak çevresi ince yapıya sahip olduğu için uygulanması sakıncalıdır. Artan maskeyi boyun ve ellerinizin üzerine uygulayabilirsiniz. Cilt tiplerine göre çok yağlı bir cilde sahipseniz haftada bir, aşırı kuru bir cildiniz varsa 15 günde bir, karma bir cilt tipine sahipseniz 10 günde bir uygulayabilirsiniz” dedi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer, “Sizlerin Bu Şehre Çok Büyük Hizmetleri ve Emekleri Var”Önceki Haber

Başkan Dinçer, “Sizlerin Bu Şehre Çok Bü...

Milletvekili Ekici’den Bakan Yerlikaya’ya ZiyaretSonraki Haber

Milletvekili Ekici’den Bakan Yerlikaya’y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar