Yuvasından düşen baykuşun imdadına DKMP yetişti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yuvasından düşen baykuşun imdadına DKMP yetişti
Eskil’de yuvadan düştüğü belirlenen yaralı baykuşun imdadına DKMP ekipleri yetişti.

Aksaray’ın Eskil ilçesinde yuvadan düştüğü belirlenen yaralı bir baykuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekiplerinin müdahalesiyle koruma altına alındı.

Yuvasından düşen baykuşun imdadına DKMP yetişti

Baykuş tedavi altına alındı

Yuvasından düşen baykuşun imdadına DKMP yetişti

Vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yaralı halde bulunan baykuşu teslim alarak tedavi süreci için veteriner hekime ulaştırdı. İlk kontrolleri yapılan baykuşun bakım ve tedavisine başlanırken, sağlık durumunun yakından takip edildiği öğrenildi.

Yuvasından düşen baykuşun imdadına DKMP yetişti

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri, yaban hayvanlarının doğal yaşamın önemli bir parçası olduğunu belirterek, yaralı veya yardıma muhtaç halde bulunan hayvanların ilgili kurumlara bildirilmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından baykuşun yeniden doğal yaşam alanına bırakılacağı bildirildi.

Haber: Eylül Vurgun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli olduÖnceki Haber

Aksaray’da trafiğe kayıtlı araç sayısı b...

Emin Koçak’tan üreticilere TMO randevu uyarısıSonraki Haber

Emin Koçak’tan üreticilere TMO randevu u...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar