Zafer Otobüsü Tek Yön Çalışacak: Gidecekler Dönemeyecekler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Partisinin il binasının açılışı için Aksaray'a gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Profesör Doktor Ümit Özdağ “Zafer Turizm'in tek bir istikameti var mültecileri, göçmenleri, sığınmacıları otobüslerle götürüp, bırakıp, boş dönecek” diyerek göçmen sorununa getirecekleri çözümü Aksaraylılarla paylaştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Profesör Doktor Ümit Özdağ, Aksaray İl Teşkilatının açılış töreni ve esnaf ziyaret için geldiği Aksaray'da basın mensupları ile bir araya geldi.

Burada açıklamada bulunan Özdağ Zafer Partisi'nin Temmuz ayı sonlarına doğru 1. Olağan Genel Kongresinin yapılacağını söyledi.

“81 İlde Teşkilatlanmayı Tamamlayacağız”

Özdağ partisinin Türkiye genelinde 61 ilde parti teşkilatını kurduğunu, Temmuz ayında yapılacak kongreye kadar 81 ilde Parti teşkilatlarının örgütlenmesini bitirmeyi hedeflediklerini belirterek Zafer Partisi'nin kurulduğu andan itibaren geçen 9 aylık süre içerisinde, iki cepheye bölünmüş Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın halkın gerçek sorunlarını gündeme getirmediğini ifade etti. Özdağ “Bu iki cephe de Hacivat Karagöz oyunu sergilemektedir”  diyerek Zafer Partisi'nin her iki ittifak içerisinde de yer almayarak halkın sorunlarını dile getirdiğini ve ülkedeki siyasi anlayışa yenilik getirdiklerini söyledi. Ümit Özdağ “Yakın tarihte yapılan çok geniş kapsamlı bir araştırmada Zafer Partisi'nin oy oranının yüzde 24 olduğunu gördük. Bu sonuç bizi hiç şaşırtmadı. Zafer Partisi’ne destek halk tarafından her geçen gün artarak devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

“Mırın Kırın Ediyorlar”

Özdağ “Gerek Saray gerek sarı muhalefet ülkemizin en büyük sorunu olan 10 milyon sığınmacı ve kaçak göçmen konusunda mırın kırın ederken, Türk Milleti’nin iradesini bir tek Zafer Partisi; güçlü bir şekilde gündeme taşımaktadır. ‘Geldikleri gibi gidecekler. Gerekirse zorla’ diyerek Türk halkının talebini, arzusunu, isteğini siyasette temsil etmekteyiz” vurgusunda bulundu.

“Gitmelerini İsteyenler Zafer’e Oy Verecek”

Haziran 2023'te yapılacak seçimin bir referandum olacağını da söyleyen Özdağ “10 milyon sığınmacının vatanlarına gönderilmesini isteyen seçmenler, Zafer Partisi’ne oy verecektir. ‘Göçmen ve sığınmacılar kalsınlar, bir zararı yoktur’ diyenler varsa onlar da ister Saray rejimine ister Sarı muhalefete oylarını versinler. Fark etmez çünkü Saray rejimi ve sarı muhalefet sığınmacıların ve kaçak göçmenlerin kalmasını istemektedir” iddiasında bulundu.

“Gündemimiz Tek Başına Seçime Girmek”

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ herhangi bir parti ile ittifak yapmayacaklarını belirterek “Seçimlere bir yıl süre var. Bu süreç içerisinde siyasette nasıl gelişmeler olur, onları şimdiden kestirmek zor; ama gündemimiz tek başımıza seçime girmek” dedi

“Çocuklarımıza İç Savaşı Yaşatmayacağız”

“Türkiye bir lunapark ya da eğlence merkezi değildir” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ “10 milyon, ülke içinde 3 milyon sınır dışında, 13 milyon sığınmacı besliyoruz.

Bunların bedelini Türk halkı ödüyor. Yanlış Politikalar sonucu, Irak ve Suriye gibi Türkiye de bir iç savaşa sürüklenmektedir. Onun için hiç şaka yapmıyoruz. Durumun ne kadar ciddi olduğunu, Türkiye'nin geleceğinin ne kadar karanlık olduğunu, eğer sığınmacı ve kaçaklar kalırsa bunlara da izin vermeyeceğiz. Çocuklarımıza bir iç savaş yaşatmayacağız, hepsini göndereceğiz. Bu konuda Uluslararası hukuktan kaynaklanan tüm haklarımızı kullanacağız. Göçmenleri yollayamazsınız diyenler ya salaktır ya da Vatan hainidir” açıklamasında bulundu.

“Biz Gelince Kendileri Gidecekler”

Bir gazetecinin 10 yılı aşkındır ülkede yaşayan göçmenleri geri göndermek için nasıl bir politikanız var sorusuna da cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ “Burada yaşayan göçmenlerin çoğu yasadışı bir şekilde ülkemizde yaşamaktadır. Çoğuna sahte belgelerle vatandaşlık belgeleri verilmektedir. Bunların çok azı iş adamı ya da yerleşik vaziyettedir. Bizler iktidara geldiğimiz zaman bunların hepsini iptal edeceğiz. Avrupa ülkeleri yasadışı göçmenleri nasıl gönderiyorsa biz de o şekilde göndereceğiz. Zafer Partisi iktidara geldiği zaman bunlar rahat rahat hastanelerden yararlanamayacak, doğalgazlarını keseceğiz, elektriklerini keseceğiz. Kimse bizden 10 milyon göçmene bakmanızı bekleyemez. Zafer Partisi’nin İktidara geldiği daha 1. ayında bir şey yapmasak bile 2 milyonu kendiliğinden geri döner. İktidara geldiğimiz zaman bunların tüm sosyal yardımlarını keseceğiz. Bakacaklar ki bu ülkede yaşam onlar için ağır olacak, kendileri zaten gideceklerdir. Gitmeyenleri de zorla göndereceğiz, içiniz rahat olsun. Zafer Turizm tek yöne bunları toplayacak götürecek, ama ülke dışında yaşayan Türk gençlerimizi de ülkemize geri getireceğiz” açıklamasında bulundu.

“Sağlam Politikası Olan Tek Partiyiz”

Partisinin sadece göçmen politikası üzerine söylem geliştirmesi konusunda eleştirilere vereceği yanıtı merakla beklenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ “ Zafer Partisi'nin sadece göçmen sorunu ile ilgili politikasının olmadığını ve her alanda çalışmaların olduğunu söyledi.  Türkiye'de 4 büyük krizin olduğunu ve bu sorunlara cevap verecek kapsamlı bir eylem programların olduğunu belirten Özdağ 197 başlıktan oluşan bu programı defalarca her yerde dile getirdiklerini anlattı. Özdağ “Parti politikamızdaki 197 başlıktan oluşan maddelerimizi her yerde açıkladık. Türkiye'de çoğu insan ve sizler duymadınız. Bunu sebebi ise yaygın medyada partimize uygulanan ambargodur. Biz de bu ambargoyu Türkiye'nin en büyük sorunu olan kaçak ve göçmen sorununu dile getirerek gündeme getirdik. Şimdi herkes biliyor ki Zafer Partisi'nin bu göçmenleri göndermek için bir programı var. Diğer partilere nasıl politikalarınız var, ekonomi ile ilgili ne düşünüyorsunuz diye soruyorsunuz Nebati; ‘Gözlerimin içine bak’ diyor. Kılıçdaroğlu'na soruyorsunuz ‘Babacan hazırlıyor’ diyor. Demek ki Zafer Partisi'nin en azından bir tane sağlam politikası var. Ve bunu tüm Türk halkı duydu. Şimdi sıra ikinciye geldi, ikinciyi açıklıyoruz. Tarımda kendi kendine yetebilen Türkiye modelini nasıl hayata geçireceğimizi ve gıda tedarik zincirindeki büyük tehlikeyi nasıl atlatacağımızı anlatmaya başladık. Birkaç ay sonra bize şöyle soracaksınız: Tamam sığınmacıları yollayacaksınız, tarımla da ilgili ne yapacağınızı anladık, sanayi ile ilgili ne yapacaksınız? O zaman da sanayi ile ilgili planlarımızı anlatmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısından sonra partisinin Muhsin Çelebi Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan İl Binasının açılışını gerçekleştiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Parti açılışının ardından esnafı ziyaret etti. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OSB Yolunda Kavşak Çalışmaları BaşladıÖnceki Haber

OSB Yolunda Kavşak Çalışmaları Başladı

Meteoroloji'den 36 İl İçin Sağanak Yağış UyarısıSonraki Haber

Meteoroloji'den 36 İl İçin Sağanak Yağış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar