Zeydan Karalar’dan Genç Çifte Nasihat “Bu Ülke Kolay Kurtarılmadı, Kolay Kurulmadı Atatürk İlkelerine Bağlı Çocuklar Yetiştirin”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır’ın kızı Mehtap Ağır, Adana’da yapılan görkemli bir düğün ile Ahmet Can Işık’la dünya evine girdi.

Hafta içinde Aksaray'da yapılan kına gecesinin ardından Adana'da yapılan düğüne millet ittifakı damgasını vurdu. Çok sayıda siyasetçi ve iş insanının ilgi gösterdiği düğünde çiftin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Karalar çiftin nikahını kıydıktan sonra Atatürkçü çocuk vurgusu yaparak “Bu ülke kolay kurtarılmadı, kolay da kurulmadı. Biz son zamanlarda hangi şartlar altında Mustafa Kemal Atatürk'ün nasıl bir deha olduğunu unutuyoruz. Onlara minnet duygusunu asla unutmayın. Gençler bu ülkeyi kuran, kurtaran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına layık evlatlar yetiştirmenizi diliyorum” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ’de Uzman Bilgisayar Mühendisi olarak çalışan Mehtap Ağır’ın Atosev Tesislerinde düzenlenen düğününe Aksaray'dan ve Adana'dan birçok misafir ve davetli katıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Bolvadinoğlu, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Goncuk, İYİ Parti Adana Milletvekili Metehan Çulhanoğlu İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve Alican Özcan yaptı.

“Yastıklar Da Ayrıldı”

Genç çiftin nikahını kıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar nikah merasiminde yaptığı konuşmada “Ben normalde hep kadınlardan yana tavır almaktayım, ama durum bugün biraz farklı. İşin içinde Adana, Karahisarlılar varsa bugün tavır değiştiriyorum” diyerek espri yaptı. Belediye Başkanı Karalar nikah işleminin ardından Genç çifte mutluluklar dileyerek “Bir yastıkta kocasınlar diyoruz, ama modern hayatta yastıkları da ayırdılar. Yine de ben onlara bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Cüzdan Gelin Hanıma Verildi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar nikah merasiminde yaptığı konuşmasının ardından genç çiftin evlilik cüzdanını Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhanoğlu’na verdi. Milletvekili Çulhanoğlu da genç çiftten Atatürk ilkelerini rehber edinmelerini isteyerek “Bir ömür boyu mutlu olmanızı diliyorum. Yuvayı dişi kuş yapar, ben de Mehtap Ağır kızımıza evlilik cüzdanını takdim ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Adana'daki düğüne İYİ Parti Aksaray İl Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Genel Sekreter Şaban Koçaş, Merkez İlçe Başkanı Polat Açıkgöz, İYİ Parti Kurucu Üyesi ve İş Ansanı Ali Karakuş, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Fehmi Kuyucu ile İYİ Partililer ve çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Ağır ve Işık ailelerinin düğün merasimlerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Uğur Poyraz, Rıdvan Uz, Süleyman Sırrı Özdolap telegraf ve çiçek göndererek genç çifti tebrik etti.

Düğünde davetliler ve misafirler genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Aksaray'daki kınanın ardından muhteşem bir düğünle dünya evine giren Mehtap Ağır ve Can Ahmet Işık’ın aileleri misafirleri kapıda karşılayıp, tek tek ilgilendi. Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çiftin mutluluklarını ortak oldu.

Anadolu Ekspres Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Köy Çocuklarına Sürpriz ZiyaretÖnceki Haber

Jandarmadan Köy Çocuklarına Sürpriz Ziya...

Bisiklet Sağlıklı Yaşam Ve Temiz Çevre DemektirSonraki Haber

Bisiklet Sağlıklı Yaşam Ve Temiz Çevre D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar