Zirve Yolunda Kritik Iğdır Virajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zirve Yolunda Kritik Iğdır Virajı
TFF 3. Lig 2.Grup'ta ilimizi temsil eden 68 Aksaray Belediyespor, ligin 17. hafta karşılaşmasında 12 Aralık 2021 Pazar günü Iğdır Şehir Stadı'nda saat 13. 00’te deplasmanda Iğdırspor'un konuğu olacak.

Maçın hazırlıklarını 68 Aksaray Belediyespor Teknik Patronu Cüneyt Biçer nezaretinde sürdüren siyah beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Antrenmanları taktik ve kuvvet çalışmalarıyla Dağılgan Spor Tesislerinde sürdüren oyuncular, düz koşu ile başladıkları idmana beşe beş top kapmaca ile devam etti. Çift kale maç ile idmanı sonlandırdı. 68 Aksaray Belediyespor yönetimi ise idmanda siyah beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.

17 Yıl Sonra Iğdır’la Yeniden

Grupta sezon öncesi flaş transferlere imza atan Iğdırspor ile kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz üst sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanması halinde puanını 27 yaparak rakibi ile puanını eşitleyecek. Kaybetmesi halinde ise zirve yolunda büyük yara alacak. Siyah beyazlılar Pazar günü deplasmanda oynayacağı Iğdırspor ile tarihinde 3. Kez karşı karşıya gelecek. İki ekip en son 17 yıl önce 2003-2004 yılında TFF 2. Ligde mücadele ederken karşı karşıya gelmiş ve deplasmandaki karşılaşma golsüz sona ererken Aksaray’da oynanan maçı ise konuk ekip 1-2 kazanmıştı. Iğdır ekibi karşısında henüz galibiyeti bulunmayan ve TFF 3.ligde ise ilk kez Pazar günü karşılaşacak 68 Aksaray Belediyespor güçlü rakibi karşısında tarihindeki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

'Üst Sıralara Tırmanmak İstiyoruz’

Siirt Spor maçında ilk yarıda çok güzel bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayan 68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, “Müsabakanın sonunda rakip takımın kazandığı 2 penaltı atışı ile gelen gollere ise çok üzüldük. Bizim takımımız bu değil. Biz ilk yarıdaki oyun planı ile zirve mücadelesine devam etmek istiyoruz. Bu oyun planını oturtmak istiyoruz ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunun anahtarı da Siirt maçının ilk yarısında sergilediğimiz oyun planı ile oynamaktır. 90 dakika boyunca oyundan kopmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Siirt karşısında 3-2 galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz ama son ana kadar da oyunun bırakmamamız gerektiğini biliyoruz. Bu hafta deplasmanda Iğdırspor’u yenip üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunun içinde hazırlıklarımıza devam ediyoruz”  ifadelerini kullandı. Karşılaşma öncesi siyah beyazlı ekip ligde 24 puanla 6. sırada bulunurken, Iğdırspor ise 27 puanla 4. Sırada yer alıyor. Haber: Celil Acar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kar Yolları Kapattı: 83 Yerleşim Yerine Ulaşım YokÖnceki Haber

Kar Yolları Kapattı: 83 Yerleşim Yerine...

Başkan Altınsoy, "Halka Güveniyoruz"Sonraki Haber

Başkan Altınsoy, "Halka Güveniyoruz"

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar