"1+1'ler Ekonomik ve Tasarruflu Olduğu İçin Tercih Ediliyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"1+1'ler Ekonomik ve Tasarruflu Olduğu İçin Tercih Ediliyor"
AKMÜB Başkanı Fatih Güneş, Aksaray başta olmak üzere ülke genelindeki ekonomik nedenlerden dolayı konut edinen vatandaşların geniş daireler yerine 1+1 dairelere yöneldiklerini belirterek, "1+1 ekonomik anlamda çok mantıklı bir konuma geldi.

Müteahhit için de kiraya oturan için de mantıklı. Küçük, ekonomik, daha kullanışlı ve ekonomik" dedi.

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Fatih Güneş, daire alımlarında alışkanlıkların değiştiğini ifade ederek, ekonomik nedenlerle birlikte artık 1+1 dairelerin ilgi görmeye başladığını söyledi. Türkiye'de ve Aksaray'da uzun yıllardır insanların geniş evlerde oturduğunu belirten Güneş, 1+1 evlere ekonomik olması ve tasarruflu olması nedeniyle son yıllarda daha fazla rağbet olduğunu belirtti. 

Güneş, "Uzun yıllardır ülke ve Aksaray genelinde geniş metrajlı evlerde oturduk. Birçoğumuz evimizin belki oturma odalarını bile kullanmadık" ifadelerini kullanırken, 1+1 mantığının sürü psikolojisi ile geliştiğini belirtti. 

 

"1+1 Ekonomik Anlamda Çok Mantıklı Bir Konuma Geldi"

Birilerinin bir şey yapılıyorsa doğrudur mantığıyla 1+1 ev yapımına yöneldiğini söyleyen Güneş, "Ekonomik nedenler başta olmak üzere 1+1'leri yatırım aracı olarak kullanıyorlar. 1+1 ekonomik anlamda çok mantıklı bir konuma geldi. Müteahhit için de kiraya oturan için de mantıklı. Küçük, ekonomik, daha kullanışlı ve ekonomik" değerlendirmesinde bulundu.

"Önceden bir evde 3-4 kişi yaşardı" diyen Başkan Güneş, "Şimdiki gençler biraz daha özgürlüğüne düşkün ve gelirine göre yaşamayı düşünüyorlar, rahatına düşkünler. 1+1'leri tercih ediyorlar tabii bu toplumun demografik yapısına da zarar veriyor. 1+1'leri özgürlüklerine düşkün olan gençler daha çok talep ediyor. 1+1'de oturayım kafama göre girip çıkayım düşüncesinde olanların tercih" dedi.

 

"Aile Bağları Her Şeyden Önemlidir"

"Gençlerimize buradan bir tavsiyem var" diyen Başkan Güneş, "Toplumdan ne kadar uzaklaşırlarsa tehlikelere o kadar açık olurlar. Aileden ne kadar uzaklaşırlarsa o kadar çok zarar görürler. Aile bizim toplum yapımızın en önemli temel taşıdır. Ailenize ne kadar yakın olursanız asla sizlere zarar veremezler. Seni birinin koruduğunu bilirler, birilerinin sana sahip çıktığını bilirler. Çevrendeki kötü insanlar bunu bilir. Kötülüğe bulaşmak kolaydır. Dolayısıyla aile bağları her şeyden önemlidir" açıklamasında bulundu. Haber : Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Eskil İlçe Kongresi Yapıldı: Başkan DeğişmediÖnceki Haber

CHP Eskil İlçe Kongresi Yapıldı: Başkan...

83 Öğretmen Gitti 203 Yeni Öğretmen GeldiSonraki Haber

83 Öğretmen Gitti 203 Yeni Öğretmen Geld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar