13 Yaşındaki Çocuğu Öldüresiye Döven 31 Yaşındaki Adam Serbest Bırakıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Sultanhanı’nda 13 yaşındaki bir çocuğu pusu kurarak yanına çağıran ve  öldüresiye döven 31 yaşındaki İsmet B. olayın görüntülerine ve hastane raporlarına rağmen serbest bırakıldı. Oğulları dövülen aile sürekli tehdit altında olduklarını iddia ederek yetkililerden yardım istedi.

Olay, 09.09.2021 tarihinde Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Sultanhanı’nda bir lisede 1. Sınıfa okuyan İ.S.N (13) öğle tatilinde markete giderken aynı okulda bir üst sınıfta okuyan arkadaşı Sema B.(15) ile yolda karşılaştı. Sema B’nin habersizce videosunu çektiği İ.S.N. görüntüde yer almamak için arkasını dönerek arkadaşından uzaklaştı. Çektiği videoyu sosyal medya hesaplarından yayınlayan Sema B’’nin Abisi 31 yaşındaki İsmet B. 13 yaşındaki çocuğun arkadaşı M.t.(14) yi arayarak yanına çağırmasını istedi. Abi İsmail B. Hiçbir şeyden haberi olmayan küçük çocuğa pusu kurarak çocuğu öldüresiye dövdü. Çevredeki vatandaşlar ve  çocuğun dayısının müdahalesiyle. Çocuk ölümden kurtarıldı. Çocuğun dayak yeme anı ise çevrede bulunan güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde 31 Yaşındaki Samet B.’nin 13 yaşındaki İ.S.N’ye araçla gelip yaklaştığı, br şeyler söyledikten sonra da tekme, tokat ve yumruklarla  saldırdığı ardından yere yatırıp tekmeleyip çocuğu kaldırıp duvara vurduğu anlar kan dondurdu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ve dayak yiyen çocuğun dayısı olan Ümit Çağlak (32) ‘ın müdahalesine sinirlenen Samet B’nin çevredeki vatandaşlara da saldırdığı ve olay yerinden aracıyla uzaklaştığı görüntülere yansıdı. Dayısının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan İ.S.N. bir gün sonra taburcu edildi. Olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken, emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Samet B. serbest bırakıldı. 

“Hala Tehdit Alıyor, Kabus Görüyorum”

Yaşadığı olayı anlatan İ.S.N., “Okulda bir tane arkadaşım var. Benden bir yaş büyük, bir üst sınıfa gidiyor. Öğle arası markete giderken benim yanıma geldi. İkimizin videosunu çekti. Ben bu videoyu görünce kaçtım. Sonra bu videoyu kendi sosyal medya hesabında paylaşmış. Benim hiçbir şeyden haberim yokken. Bunu ağabeyi görüyor. Sonra beni arkadaşım arayıp yanına çağırdı. Orada beni öldüresiye dövüyor. Dayım yetişti. Dayım yetişmeseydi belki şu an hayatta olamayabilirdim. Şimdi sürekli bizi tehdit ediyorlar. Bizim evimiz ve okulu etrafında dolanıyorlar. Sokağa çıktığımda korkuyorum. Sürekli rüyalarımda bağırarak kalkıyorum. Korkuyorum okula da gidemiyorum. Evden çıkamıyorum” dedi.

Anne İsyan Etti “Elimizde Kanıt Var Cezasını Çekmeli!”

Annesi H.N.(38) ise, “30 yaşındaki kocaman bir adam 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdü. Benim kanıtım var, delilim var. Allah rızası için çocuğuma yapılan bu haksızlığı görsünler. Oysaki çocuğun hiçbir hatası yok. Bir vicdansız, 30 yaşındaki kocaman adam benim 14 yaşındaki çocuğumu öldüresiye dövdü. Belki de dayısı olmasaydı benim çocuğum hayatta olmayacaktı. Kim verecek cezasını? Kız kendisi videoyu çekiyor, adamın kendi kız kardeşi videoyu çekiyor, paylaşıyor, suçunu benim çocuğum çekiyor. Benim çocuğumun hiçbir suçu yokken öldüresiye dayak yiyor” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Haber: Muhammed Küçüker


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TİKTOK Zirveden DüşmüyorÖnceki Haber

TİKTOK Zirveden Düşmüyor

“Türkiye’yi Ucuz İşçi Cennetine Çeviremeyeceksiniz”Sonraki Haber

“Türkiye’yi Ucuz İşçi Cennetine Çevireme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar