15 Yaşındaki Çocuktan Dünden Beri Haber Alınamıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 Yaşındaki Çocuktan Dünden Beri Haber Alınamıyor
Aksaray Merkez’de 15 yaşındaki kız çocuğu, bir süredir yanlarında kaldığı halasının evinden dün sabah “markete gidiyorum” diyerek ayrıldı. Kız çocuğundan o saatten itibaren haber alamayan aile endişelenerek polise haber verdi. Kız çocuğunun can güvenliğinden endişe ettiğini söyleyen Halası basın mensupları aracılığı ile çocuğa “evine dön” çağrısında bulundu.

Taşpazar Mahallesi’nde üç aydır Halası Nezahat P. ve ailesinin yanında, babasının isteği ile kalan E.P.(15), evden markete gitmek üzere çıktıktan sonra izini kaybettirdi. Hala Nezahat P. yeğenini önceki sabah bakkala yumurta almaya gönderdiğini, kendisine kredi kartını verdiğini, çocuğun kartı. Bir bahane ile tuvalete bıraktıktan sonra markete diyerek evden çıktığını anlattı. Çocuğun marketten dönmesi gereken süreden daha uzun sürede dönmemesi üzerine kendi oğlunu aramak üzere yolladığını anlatan Nezahat P. çocuğa ulaşamayınca emniyete kayıp başvurusunda bulunduklarını söyledi.

“Markete Gönderdim Geri Dönmedi”

Olay öncesini gazetecilere anlatan Nezahat P. “Değişik bir kahvaltı hazırlamak istedim. Hamur işi yaptım. Börek yapacağım yumurta eksikti. ‘E. kalk kızım bize marketten bir yumurta al’ dedim. Ondan sonra kredi kartımı verdim. Kalktı giyindi üzerini ‘tamam hala’ dedi, hala tuvalete girebilir miyim? Dedi bende gir dedim. Kredi kartımı oraya bırakıp evden çıkıp gidiyor. Ben 5-10 dakika bekledim. Baktım marketinde bize pek bir mesafesi yok. Gelmedi oğlumu uyandırdım. Serkan git bak gel dedim. Serkan da gitti markete baktı yoktu oralarda, dünden beri de yeğenime ulaşamıyoruz” diye konuştu.

“Babası Arkadaşlarından Uzak Tutmak İstedi”

Çocuğun yaşının küçük olduğunu ancak dış görünüşünün 20’li yaşlarda bir genci andırdığını söyleyen Halan Nezahat P.  “Can güvenliğinden ben çok korkuyorum. 15 yaşında ama görünümü 19-20 yaşlarında gibi, her kim yanında tutuyorsa Allah rızası için onun da evladı vardır. Yani bunu düşünerek yola çıksın. Yeğenim geri dön gel. Bak biz sana hiçbir şey yapmadık. Seni çok seviyoruz. Baban olsun, annen olsun, ben olayım hepimizi hasta ettin. Canım yeğenim neredeysen bize bir ulaş, bize ulaşmak istemiyorsan ne olursun emniyete git kızım. Bursa’daki çevresinden babası biraz uzak tutmak istedi. E. 15 yaşında da olsa hareketli bir çocuk, onun için babası biraz sosyal medyadan uzak dursun dedi. Halası sende kalsın dedi. Bende tamam gelsin dedim. 3 ay boyunca iyiydik” ifadelerini kullandı. Aksaray İl Emniyeti konuyla ilgili çalışmalara hızla başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Haber: Bekir Tosun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Aydoğdu “Derdi Aksaray Olanın Başımızın Üstünde Yeri Var”Önceki Haber

Vali Aydoğdu “Derdi Aksaray Olanın Başım...

 Sanayi Mevcut Başkanla Devam Kararı VerdiSonraki Haber

 Sanayi Mevcut Başkanla Devam Kararı Ver...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar