Vali Aydoğdu “Derdi Aksaray Olanın Başımızın Üstünde Yeri Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aydoğdu “Derdi Aksaray Olanın Başımızın Üstünde Yeri Var”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaray’da görev yapan medya mensuplarıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir araya geldi.

Aksaray Uluırmak Uygulama Oteli’nde gazetecileri ağırlayan Vali Aydoğdu, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Aksaray ile ilgili çeşitli verileri de paylaşan Vali Aydoğdu “Çok değerli basın mensupları öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ederim. Emekli basın mensuplarımıza hayırlı uzun ömürler, vefat edenlere de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi

Haber alma özgürlüğünün önemini ifade eden Vali Aydoğdu “Değerli arkadaşlar haber alma özgürlüğü artık, dünyanın global bir köy olduğu bu zeminde, çok daha önem arz etmektedir. Sizler, gecenizi gündüzünüze katarak, vatandaşın doğru haber alması için, zor şartlarda elinizden gelen bütün gayretleri gösteriyorsunuz. Emeklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Dünya zor bir dönemden geçiyor. Pandemi sürecindeyiz.  Artık ilk ortaya çıktığı zamanki reflekslerimiz ve şimdiki reflekslerimiz arasında çok fark var. Pandemi ile yaşamayı öğrendik. Bu süreçte gösterdiğiniz gayret ve bize gösterdiğiniz destek takdire şayandır. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"İster İnanın İster İnanmayın Aksaray Türkiye’nin Gündemindedir"

Aksaray’ın 81 il içinde potansiyeli en yüksek iller arasında yer aldığını vurgulayan Vali Aydoğdu “Aksaray 81 il içerisinde potansiyeli en yüksek il. Gerçekten inandığım için söylüyorum. Bizim mutlak suret ile hep birlikte bu şehrin kabuklarını kırmamız gerekiyor. Gücümüzün yettiği her şeyi elimizden geldiğince çözmek istiyoruz, ama bir de gücümüzün yetmediği şeyler var” diyerek “Aksaray için bir problemi ve derdi olan bütün arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var. Bizim görevimiz bütün vatandaşlarımızın istek ve taleplerini doğru ölçüde yapmak, bunu bazen eksik yapabiliyoruz. Bazen zamanlı ve zamansız oluyor. Bunu biz beraber çok sevinerek söylüyorum başardık. İster inanın ister inanmayın Aksaray Türkiye’nin gündemindedir. Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü tekrardan kutlu olsun” şeklinde konuştu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bileği BükülmüyorÖnceki Haber

Bileği Bükülmüyor

15 Yaşındaki Çocuktan Dünden Beri Haber AlınamıyorSonraki Haber

15 Yaşındaki Çocuktan Dünden Beri Haber...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar