2021 En güzel, anlamlı resimli mübarek Kadir Gecesi mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2021 En güzel, anlamlı resimli mübarek Kadir Gecesi mesajları

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı 2021 yılı mübarek gün ve geceler takvimine göre İslam aleminin en kutsal gecesi olan Kadir Gecesi bu yıl 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü idrak edilecek. 

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi için  anlamlı,dualı en güzel  kutlama mesajlarını sizler için  derledik. 

Resimli olarak derlediğimiz Kadir gecesi mesajlarını Whatsapp, Facebook,Twiter gibi bir çok sosyal medya uygulamasında paylaşabilir sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Ramazan ayının son on gününde tekli geceler arasında yer aldığına inanılan Kadir Gecesi  ülkemizde Ramazan'ın 27. gecesi kutlanmaktadır.

Kadir gecesi bu yıl 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü idrak edilecek.

Kadir Gecesi Mesajları .

-Kadir geceniz mübarek olsun.

- Kadir geceniz nurlansın.

- Allah Kadir gecesini idrak edenlerden eylesin.

-Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Kadir geceniz mübarek olsun.

- Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

-Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

-Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Kadir geceniz mübarek olsun!

-Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Kadir gecesiniz mübarek olsun!

-Nefsimizi arındıracak, muhabbetimizi dualarla pekiştirecek, kardeşliğimizi devam ettirecek bir gece olması temennisiyle, Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Hazırlayan; Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DSYB’den “Ulusal Yem Konseyi kurulsun” çağrısıÖnceki Haber

DSYB’den “Ulusal Yem Konseyi kurulsun” ç...

Marketlerden yerel üreticiye ve küçük esnafa destekSonraki Haber

Marketlerden yerel üreticiye ve küçük es...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar