"23 Nisan, Ulusal Egemenlik Ve Bağımsızlığın Önemli Bir Simgesidir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"23 Nisan, Ulusal Egemenlik Ve Bağımsızlığın Önemli Bir Simgesidir"
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayarak, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü coşkuyla selamlıyoruz" dedi.

 Başkan Belgemen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 23 Nisan'ı büyük bir gururla kutlamaya devam ettiklerini ifade eden Belgemen, gelecek nesillere çok daha güçlü bir dünya bırakmak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

"Çocuklarımızın Her Türlü Hakka Sahip Olmaları İçin Elimizden Gelen Gayreti Göstereceğiz"

"Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı özel bir günü kutlamanın gururunu yaşıyoruz" diyen Belgemen, "23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanırken, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günü coşkuyla selamlıyoruz. Bugün, Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın haklarını ve özgürlüklerini ön planda tuttuğumuz bir gün. Onların eğitim, sağlık ve mutlulukları için çalışmalarımızı sürdürmek, ülkemizin en büyük görevidir. Bugün, çocuklarımıza olan sevgimizi, saygımızı ve değerimizi bir kez daha vurgulayarak, onların her türlü hakka sahip olmaları ve en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi belirtmek istiyoruz" dedi.

"23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Bağımsızlığın Önemli Bir Simgesidir"

"23 Nisan, aynı zamanda ulusal egemenliğin ve bağımsızlığın önemli bir simgesidir" ifadelerini kullanan Belgemen, "Bu özel günde, ulusumuzun birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, geleceğe umutla bakmamız gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Gelecek nesillere daha güçlü, daha adil ve daha huzurlu bir dünya bırakmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bugün, tüm çocuklarımızın sevgi, mutluluk ve başarı dolu bir geleceğe sahip olmalarını diler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız" açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Altınsoy: “23 Nisan Milli İradenin Kalbi, Bağımsızlık Savaşımızın Taşıyıcısıdır”Önceki Haber

Milletvekili Altınsoy: “23 Nisan Milli İ...

"Meclisimiz, Milli İradenin Tecelli Ettiği Şeref Ve Onur Mekânıdır"Sonraki Haber

"Meclisimiz, Milli İradenin Tecelli Etti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar