28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı Seçeceğimizden Eminiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımızı Seçeceğimizden Eminiz
MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen ve Milletvekili Ramazan Kaşlı, parti yönetimi ile birlikte seçim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Basın mensuplarının katılımı ile gerekçeleşen toplantıda 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sonucuna ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Çölkesen Tüm Siyasi Parti İl Başkanlarına Teşekkür Etti

14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinin ardından Aksaray’da görev yapan ulusal ve Yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen ile bir araya gelen MHP İl Teşkilatı Aksaray’da ki seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Aksaray'da;  huzur içerisinde seviyeli bir seçim süreci yaşandığını belirten MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, " 14 Mayıs’ta önemli bir seçim sürecini birlikte yaşadık.  Aksaray halkı, Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayına yüzde 72 oranında bir oy vererek yine ülke sıralamasında Aksaray'ı oy oranlarında üst seviyeye çekmiştir.  Cumhur ittifakı olarak 3 milletvekilini meclise gönderiyoruz bir milletvekili de millet ittifakından seçildi.  İlk turda cumhurbaşkanımızı seçemedik ama 2. tur seçim için teşkilat olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz.  Aksaray’da tüm siyasi parti il başkanları ile gayet nezaketli, seviyeli bir seçim süreci yaşadık.  28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bu minvalde çalışmalarımız devam ediyor. Kalan bir haftalık süreç içerisinde tüm teşkilatımızla birlikte  yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçilen 4 milletvekilimizi tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi. Çölkesen ayrıca 20 yıl aradan sonra tekrar 2 Lig'e çıkan 68 Aksaray Belediyespor'u tebrik ederek şampiyonluk yolunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

5 Yıldır Aksaray’a Bir Stat Yapılmalı Demiştim Bugün Ne Kadar Haklı Olduğumuzu Gördük

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı'da sözlerine Aksarayspor’u tebrik ederek başladı.

Kaşlı, " Aksarayspor oyuncularımız, şehrimizin takımı Mayıs yağmurları ile birlikte özlediğimiz sportif başarıyı bugün bize hediye etti. 5 yıldır süreçte mecliste sürekli dile getirdiğim konulardan bir tanesi de Aksaray’a yeni bir stat gerektiği. Şampiyonluğunu yaşadığımız takımımızın maçını izlerken stadımızın yetersiz olduğunu bir kez daha hep birlikte yerinde gördük yaşadık.  Yeni dönemde Aksaray’ın bu stat sorununu çözmek bize nasip olacak." dedi.

MHP Seçimlerden Başarı Çıtasını Yükselterek Çıkmıştır

 "MHP Aksaray tarihinde ilk kez iki dönem üst üste seçilerek meclise milletvekili gönderme başarısını göstermiştir."

Seçime ilişkin değerlendirmelerinde Aksaray özelinde Cumhur İttifakı'nda seçime giren birçok partinin de kendi logoları ile seçime girdiğine dikkat Çeken Kaşlı,  BBP, YRP ve diğer partilerin aldığı oy oranları ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin aldığı oy oranlarını kıyaslarsak partimiz Aksaray’da 14 Mayıs seçimlerinden başarılı bir şekilde çıkmıştır." dedi.

Aksaray Halkı Üç Hilalden Vazgeçmez 

14 Mayıs seçimleri öncesi anket şirketlerinin MHP üzerindeki manipülasyonlarının işe yaramadığını da söyleyen Ramazan Kaşlı, en iyimser anket şirketi ülke genelinde bizleri %8,5 gösteriyordu. Oysaki MHP girdiği bütün seçimlerde bütün anket şirketlerini ters düz etmiştir. 14 Mayıs'ta da bunun en güzel örneğini yaşadık. Seçim süreci boyunca Aksaray'ın doğudan batıya, güneyden kuzeye tüm noktalarını teşkilatımız ve milletvekili adaylarımızla ziyaret ettik. Milletimiz Cumhur ittifakında olan partilere zaten teveccüh gösteriyordu. Bizde ziyaret ettiğimiz her yerden olumlu güzel dönüşler alıyorduk. Neticede bu da sandığa yansıdı. İlimizde sakin ve güzel bir seçim yaşadık tüm hemşerilerimize Cumhur İttifakı’na destekleri ve bizlere teveccühlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Aksaray halkı üç hilali hiçbir zaman yalnız bırakmadı bırakmaz.  Tüm hemşerilerimiz emin olsun, Aksaray'ın menfaatleri için ne gerekiyorsa söylemeye yapmaya devam edeceğiz." açıklamaları seçim sürecini değerlendirdi.  Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sevin Aksaray’ım Sevin Bu Şampiyonluk Hakkın SeninÖnceki Haber

Sevin Aksaray’ım Sevin Bu Şampiyonluk Ha...

Aksaray'ın İş ve Siyaset Dünyası Muhteşem Düğünde Bir Araya GeldiSonraki Haber

Aksaray'ın İş ve Siyaset Dünyası Muhteşe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar