68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Hamit Özkök “Taraftarımız Bize Sahip Çıksın ” 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Hamit Özkök “Taraftarımız Bize Sahip Çıksın ” 
​​​​​​​Aksaray Belediyespor'da son haftalarda yaşanan gerginlikler ve yöneticilere karşı taraftarın tavrından dolayı Kulüp Başkanı Hamit Özkök, taraftardan sabır ve destek istedi.

Anadolu Ekspres Gazetemize açıklamalarda bulunan Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Hamit Özkök, yeni getirilen teknik direktörün oyun anlayışını değiştirdiğini ve takımı ileri götürmek için adımlar attığını söyledi.

 

Özkök "Hoca bu hafta Kuşadasıspor maçına farklı bir kadroyla çıktı ve maçı kazandı. Biz ve arkadaşlarımız Hoca'yla anlaşmaya gittiğimiz dönemde, Hoca ve ekibinin ciddi anlamda durumunu bilgi ve becerilerini, yaptıklarını araştırarak masaya oturduk. Hocamız çok kıymetli bir hoca İstanbulspor'da yıllarca çalışmış ve başarısını ispat etmiş. Sonuç olarak bizim futbol tarzımıza ve Aksaray'daki bu heyecana ortak olmak için yüreğini ortaya koydu. Ben inanıyorum ki bundan sonra inşallah hep başarıyla ilerleyeceğiz. Zaten Play Off'a yerleştik. Şu anda Rabbim nasip kısmet ederse iyi gideceğini düşünüyorum. Tabi bu uzun soluklu bir iş. Top yuvarlaktır, ne olacağı bilinmez, ama bizim hedefimiz inşallah hep ileriye gitmek.  Ben bu duygu ve düşüncelerle buradan taraftarımıza, Aksaray Belediyespor gönüllülerine, Aksaray'ımıza, bize sahip çıkmalarını istiyorum. Bu takım sadece Belediyenin değil, tüm Aksaray'ın takımı, hep birlikte başarıya odaklanalım” diye konuştu.  

"TAKIM AKSARAY'IN TAKIMI"

“Playy-Off çalışmalarımız son gaz devam etmekte diyen Özkök "Hakikaten yeni gelen hocamız ve ekibi çok iddialı ve hırslı. Çalışmalarıyla birlikte iyi bir proje çıkarıyorlar. sonuçları hep birlikte göreceğimizi düşünüyoırum” şeklinde konuştu. Haber: Kemal Onur ATALAY

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aranan Firari Şahıslar Polisten Kaçamadı: 10 TutuklamaÖnceki Haber

Aranan Firari Şahıslar Polisten Kaçamadı...

100000 TON 40-80 MM EBATLARINDA KALKER ESASLI MALZEME ALIMISonraki Haber

100000 TON 40-80 MM EBATLARINDA KALKER E...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar