“9 Belediyemiz Var, Sağlık Ve Güzelyurt’u Da Kazanarak 11 Yapıp Takımı Kuracağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“9 Belediyemiz Var, Sağlık Ve Güzelyurt’u Da Kazanarak 11 Yapıp Takımı Kuracağız”
2 Haziran Pazar günü Aksaray'da yenilenecek olan Güzelyurt ilçesi ve Sağlık beldesi seçimlerine sayılı günler kala MHP, Güzelyurt ve Sağlık’a çıkartma yaparak, seçmenlerle buluştu. 

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Güzelyurt ve Sağlık’ta seçimler iptal edilmişti. İptal edilen seçimlerin ardından 2 Haziran Pazar günü hem Güzelyurtlular hem de Sağlıklılar seçim için sandık başına gidecek. 

Seçimde yarışacak olan siyasi partiler saha ziyaretlerine devam ederken, MHP heyeti de iki seçim bölgesine çıkartma yaptı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP MYK Üyeleri Bahri Batuhan Kurban ve Ahmet Karayağız, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, MHP teşkilatı, il genel ve belediye meclis üyeleri ve kadın kolları, Sağlık Belediye Başkan Adayı Abdullah Tosun’dan oluşan heyet, vatandaşlarla bir araya geldi. 

“Seçimi Sandık Görevlisinin Yapmış Olduğu Kasten Görevi Kötüye Kullanması Sebebiyle Kaybettik”

Katıldığı programda konuşan Sağlık MHP Belediye Başkan Adayı Abdullah Tosun, “Askerlik arkadaşım Milletvekilimiz Saffet Sancaklı'yı burada görmek beni çok mutlu etti. Bizler 31 Mart yerel seçimlerinde kazandığımız seçimi maalesef bir sandık görevlisinin yapmış olduğu kasten görevi kötüye kullanması sebebiyle kaybettik” iddiasında bulundu.

“Oyumuzu İptal Eden Sandık Görevlisi Arkadaşın Babası AK Parti’de Yönetici”

Seçimi kazanacaklarını söyleyen Tosun, “Oyumuzu iptal eden sandık görevlisi arkadaşın babası AK Parti'de yöneticiyken, kendisi de memurluk hayatında defaten görevini kötüye kullanarak disiplin cezaları almış, sicili bozuk bir zat olarak karşımıza çıktı. Ne yaparlarsa yapsınlar. Boş hileyle hurda ile kazandığımız seçimi 2 Haziran'da fark atarak kazanacağız. Hepimiz hiç durmadan gece gündüz çalışıp sandıkta seçim nasıl kazanılır Aksaray'a göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Kaldığımız Yerden Maça Devam Edeceğiz ve Bu Sefer Kazanacağız”

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş da yaptığı konuşmada, “Bu coşku karşısında Sağlık’ta seçim sonuçları netleşmiş, buna kanaat ettik ve inandık. Futbolda bir kural vardır. Biz 31 Mart seçimlerinde topu kaleye attık ama var hakemine gittiler, kaldığımız yerden maça devam edeceğiz ve bu sefer farklı kazanacağız” dedi.

“Genel Başkanımıza Güzelyurt ve Sağlık Belediyelerinin Anahtarını Teslim Edeceğiz”

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı da yapmış olduğu konuşmada, “2 Haziran'da yenilenecek Güzelyurt ve Sağlık seçimlerine teşkilatımız olarak hep birlikte yoğun bir çalışma temposu göstererek hazırlandık. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Aksaray'a Güzelyurt ilçesi ve Sağlık beldesine ayrı bir sevgisi ve alakasının olduğunu hepiniz çok yakından gördünüz. Genel merkezimizin tam desteğiyle seçim sürecinde genel merkezimizden gelen birbirinden kıymetli konuklarımızla sizler de bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Hep birlikte bu seçimi pazar günü akşam kazanıp genel başkanımız Devlet Bahçeli'ye Güzelyurt ve Sağlık belediyelerinin anahtarlarını teslim edeceğiz” sözlerini kullandı.

“Güzelyurt ile Sağlık’ı da Kazanarak 11 Yapıp Takımı Tamamlayacağız”

Kocaeli Milletvekili ve milli futbolcu Saffet Sancaklı da yaptığı konuşmada, “Ülkücülük herkese nasip olmaz. Çocukluğumdan beri ülkücüyüm, sizin gibi kıymetli yol arkadaşlarımla burada buluşmak beni ziyadesiyle memnun etti. 2019 yılında yerel seçimlerde de Aksaray'a gelmiştim. Aksaray benim ikinci memleketim. Kısmete bakın ki birlikte askerlik yaptığımız arkadaşım belediye başkan adayı. Ben milletvekiliyim hepimiz bu güzel ülkeye hizmet etmek için gecemizi gündüzümüzü katarak çalışıyoruz. MHP Aksaray'da 9 belediye kazanmış, 2 Haziran seçimlerinde Güzelyurt ile Sağlık’ı da kazanarak 11 yapıp takımı tamamlayacağız. Bu coşku, bu heyecan gösteriyor ki Sağlık kararını vermiş seçim şimdiden kazanılmış. Ama rehavete düşmeyeceğiz, önümüzdeki kalan zamanı değerlendireceğiz, hiç uyumayacağız. Hep birlikte akrabamızı, eşimizi, dostumuzu, yeniden ziyaret edeceğiz. Sandıklara sahip çıkacağız. Evet belki biraz yorulacağız ama Pazar günü Güzelyurt ve Sağlık'tan güzel haberler alacağımıza inanıyorum. Bu coşkunuz heyecanınız hiç bitmesin” ifadelerine yer verdi.

“Erkek Ağırlıklı Bir Parti Gibi Görünse de Sizler Bizlerin Gizli Kahramanısınız”

Konuşmaların ardından milli futbolcu Saffet Sancaklı, Sağlık beldesi çocuklarının toplarını imzaladı. Sağlık’ın kadınlarıyla da kısa bir görüşme yapan Sancaklı, “Burada kadınlarımıza çok işi düşüyor. MHP genelde erkek ağırlıklı bir parti gibi gözükse de sizler bizlerin gizli kahramanısınız. Sizlerin destekleriyle bu seçimi alacağımıza inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından milli futbolcu ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Sağlık’ın gençleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin En Hızlı İlerleyen Kentsel Dönüşüm Projesinde Bloklar Şekilleniyor Önceki Haber

Türkiye’nin En Hızlı İlerleyen Kentsel D...

Sağlıkçılar İçin Yeni Dönem: Türk Sağlık-Sen Davayı KazandıSonraki Haber

Sağlıkçılar İçin Yeni Dönem: Türk Sağlık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar