AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: Biz Tembel Değiliz Seçime Hazırız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: Biz Tembel Değiliz Seçime Hazırız!
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığında açıklamalarda bulunarak, "Bizler, seçim tarihi belli olduğunda sınava bir gün önce çalışan tembel öğrenciler gibi çalışmıyoruz. Muhalefet öyle yapıyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen programda partililerle bir araya geldi. Yılmaz; AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, ilçe ve belde belediye başkanları, teşkilat mensupları ve partililerle buluşarak 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için değerlendirmelerde bulundu.

 

"Sınava Bir Gün Önce Çalışan Tembel Öğrenciler Gibi Çalışmıyoruz"

Seçimlerin tarihinin belli olmasıyla birlikte AK Parti'nin hemen çalışmalara başladığını söyleyen Yılmaz, "31 Mart 2024 tarihinde bir yerel seçim olacak. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Aksaray’a geldik. Bizler, seçim tarihi belli olduğunda sınava bir gün önce çalışan tembel öğrenciler gibi çalışmıyoruz. Muhalefet öyle yapıyor. 31 Mart 2019 tarihinde bundan tam 4 buçuk yıl önce yapılan seçimler tamamlandığında onun ertesi günü 1 Nisan itibariyle yerel seçimlere hazırlanmaya başlamış bir siyasi gelenekten, siyasi terbiyeden gelen insanlarız" açıklamasını yaptı.

 

"Hemen Yarın Kartlarımızı Önümüze Koyup Sokağa Çıkabilecek Kadar Hazırlıklıyız"

AK Parti'nin çok güçlü bir veri tabanına ve bilgi birikimine sahip olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Cumhurbaşkanınızım tensipleriyle bu vazifeye başladım. Benden önceki genel başkan yardımcımız olan şu anki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, 2019 seçimlerinde biliyorsunuz Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı.

2019 yılının 1 Nisan tarihi itibariyle bizler onun ekibi olarak 2024 yılının hazırlıklarına o zaman başlayarak çoktan bitirdik. Muhalefet daha yeni başlıyor bu hazırlıklara. Çok güçlü bir veri tabanımız ve bilgi birikimimiz var. Neredeyse Anadolu’nun sadece 81 ilinde değil, 922 ilçesi var, 360 civarında belde belediyemiz var. Kısacası bin 390 belediyemizin hepsinde, 'Yarın seçim olacak hazır mısınız?' dediklerinde hemen yarın kartlarımızı önümüze koyup 'Bismillah' deyip sokağa çıkabilecek kadar hazırlıklıyız. Çünkü biz Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında başlattığı insana dokunan insan odaklı belediyecilik hizmet anlayışının ve siyaset anlayışının öğrencileriyiz" dedi. Haber: Derviş Mehmet Uslu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Giyimiyle Bir Görenin Bir Daha BaktığıÖnceki Haber

Giyimiyle Bir Görenin Bir Daha Baktığı

Siyah Beyazlılar Yuvaya DöndüSonraki Haber

Siyah Beyazlılar Yuvaya Döndü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar