Giyimiyle Bir Görenin Bir Daha Baktığı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giyimiyle Bir Görenin Bir Daha Baktığı
Modacı Kadir, 30 Ağustos'a Özel Giyinmeyi Unutmadı

12 yaşından bu yana renkli kıyafetlere olan ilgisi nedeniyle "Modacı Kadir" olarak bilinen Aksaraylı gurbetçi Kadir Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kırmızı renklere bürünerek, Aksaray'ın sokaklarını şenlendirdi. 

Hollanda'da çalışan babasının getirdiği renkli kıyafetleri giyerek, küçük yaşlarda renkli kıyafetlere karşı ilgi duyan 64 yaşındaki Kadir Demir, sonrasında köydeki arkadaşları arasında "Modacı Kadir" ismiyle anılmaya başladı. Yıllar sonra hala renkli kıyafetler giymeye devam eden ve Hollanda’da yaşayan Demir, yıllık izne geldiği memleketi Aksaray sokaklarında giyimiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel giyinmeyi de unutmayan Demir, kırmızı beyaz giyinerek Aksaray sokaklarında dolaştı. Üstü açık lüks arabasına binerek 10. Yıl Marşı'nı açarak sokaklarda gezen Kadir Demir, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Kıyafetlerini Aksaray'da bir terziye diktiren Demir, kişisel bakımıyla da dikkat çekiyor. Aracından parfümünü, tarağını eksik etmeyen Demir, 23 Eylül'de Hollanda'da defileye de çıkacak.

 

"Günde 3-4 Kez Kıyafet Değiştiriyorum" 

Çocukluktan bu yana renkli kıyafetlere ilgi duyduğunu söyleyen Demir, "Küçüklüğümden beri, 12 yaşından beri geliyor renkli giysi merakım. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kırmızı beyaz giyindim. Bugün tercihim kırmızı beyaz oldu. Renkli kıyafet merakım küçüklükten gelen bir şey. Babam Hollanda’da yaşıyordu, onun getirdiği kıyafetleri giyerdim. Daha sonra köyde arkadaşlarım adımı Modacı Kadir olarak değiştirdiler. O şekilde hala devam ediyorum. Devamlı renkli giyiyorum. Günde 3-4 kez değiştiriyorum. Renkli giymeyi seviyorum" dedi.

 

Hollanda'da 23 Eylül'de Defilede Boy Gösterecek 

Sokaktaki vatandaşların kendisine yoğun bir ilgi gösterdiğini de söyleyen Demir, "Yakınlarımın gözleri alıştı artık, onlar bir şey demiyor. Fakat sokakta dolaşırken bazıları gülüyor, bazıları 'klas' diyor, kimisi 'çok güzel giyinmişsin' diyor, kimisi fotoğraf çekiniyor. Ben Hollanda Rotterdam’da yaşıyorum. 78’den beri orada yaşıyorum. Fakat izine gelip gidiyorum. Hollanda’da da ayın 23’ünde defileye çıkacağım” açıklamasını yaptı. Evli ve 4 çocuk babası olan Kadir Demir, renkli kıyafetleriyle 23 Eylül’deki defileye hazırlanıyor. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zaferin 101. Yılı Aksaray'da Gururla ve Coşkuyla KutlandıÖnceki Haber

Zaferin 101. Yılı Aksaray'da Gururla ve...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: Biz Tembel Değiliz Seçime Hazırız!Sonraki Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar