Ak Parti Teşkilatı “Türkiye Yüzyılı” Eğitiminde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Teşkilatı “Türkiye Yüzyılı” Eğitiminde
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından üçüncüsü düzenlenen “Teşkilat Akademisi Türkiye Yüzyılı Aksaray Eğitim Programı” yoğun ilgi gördü.

“Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” ve “Türkiye Yüzyılı” sloganlarıyla düzenlenen eğitim programında “Seçim 2023,” “Türkiye Yüzyılı” ve “Siyasal İletişim ve Medya” konularında sunumlar yapıldı.

“2023’e Emin Adımlarla Yürüyoruz”

AK Parti’nin düzenlediği Teşkilat Akademisinin gerek ölçek gerekse kapsam bakımından dünyadaki en iyi örneklerden birisi olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, pek çok farklı programla seçime hazırlandıklarını söyledi. Saha çalışmaları, teşkilat eğitimleri, Ankara’da düzenlenen “Türkiye Yüzyılı” Vizyon Belgesi Programı, “Yüz Yüze 100 Gün” isimli ziyaret programı, şehir buluşmaları… 2023 hedefine hızla koşan AK Parti teşkilatlarının şimdi de üçüncü Teşkilat Akademisi Eğitim Programında olduğunu dişle getiren Altınsoy, “Son 20 yılda yeni bir Türkiye kazandırdık. Türkiye Yüzyılında, gelecek yüzyıla da damga vuracak projelerle 2023’e doğru emin adımlarla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. 21. Yüzyıl, Türkiye yüzyılı olacak” dedi.

“Bu Dava Milletin Beklentileriyle Doğdu”

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana eser ve hizmet siyaseti ürettiğini ve gönüllere girmenin en güzel örneklerini verdiğini kaydeden AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu da 20 yıllık süre içinde iktidarın yaptığı çalışmalara dikkat çekti. AK Parti’den önce Türkiye’nin gerek temel hak ve özgürlükler gerekse ekonomik bakımdan hak etmediği süreçler yaşadığını dile getiren Aydoğdu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun da ifade ettiği gibi ‘Artık Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ denildi. Bu dava, milletimizin beklentileriyle doğdu.

20 yıl boyunca eğitimden ulaşıma, adaletten sağlığa her alanda devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. Bu süreçte vesayet odaklarının kumpaslarına, müdahalelerine maruz kaldık, kritik dönemeçlerden geçtik. Milletimizin vatanına, bayrağına, liderine, demokrasisine sahip çıkmasıyla bütün tuzakları boşa çıkardık. Emin ve güçlü adımlarla, ilk günkü heyecanımızla ve azmimizle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından eğitim programı, Prof. Dr. Mehmet Şahin’in “Sıkça Sorulan Sorular” konulu sunumuyla başladı. Daha sonra kürsüye gelen Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş “Türkiye Yüzyılı,” Ersin Çelik “Siyasal İletişim ve Medya,” Halil Etyemez ise “Seçim 2023” konularında bilgiler verdi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Ruhsatsız Diş Kliniği İşleten Şahıs Uyuşturucudan Gözaltına AlındıÖnceki Haber

Jandarma Ruhsatsız Diş Kliniği İşleten Ş...

Süt Ve Süt Ürünleri Üretimi AzaldıSonraki Haber

Süt Ve Süt Ürünleri Üretimi Azaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar