AK Partili heyet ziyaretlerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili heyet ziyaretlerde bulundu
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy belde belediye başkanlarını ve esnafı ziyaret etti.

Heyet Selime Belediye Başkanı Levent Çevik, Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak ve Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu ve Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç’i ziyaret ettikten sonra esnafla buluştu. Esnaf buluşmasının ardından Suriye'de Şehit olan Şahin Sarılmaz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

“Belediyelerin Destek İsteği Bize Enerji Veriyor”

Milletvekili Aydoğdu, ziyaretlerle ilgili yaptığı bilgilendirmede “AK Parti, lideri belediyecilikten gelen bir parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul belediyecilik performansıyla, onun öngörüsüyle bu günlere kadar gelen bir partidir. Onun için AK Parti de belediyecilik her zaman mihenk taşı olmuştur. Başlangıç noktası olduğu gibi yükselişinin de temelinde belediyecilik vardır. Belediye başkanlarımız, Aksaray’da ve tüm belediyelerimizde gördüğümüz üzere çok başarılı hizmetleri hemşerilerimizle, milletimizle buluşturuyorlar. Tüm belediye başkanı kardeşlerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yapacakları çalışmalar ve vatandaşa verecekleri hizmetler noktasında bizden destek isteyen Belediye Başkanlarımızın heyecanları bizlere de enerji veriyor. İmkanlar dahilinde her belediyemize yardımcı olma gayreti içerisindeyiz. Bu konuda ayrım yapmıyoruz ve halka hizmet eden herkesin destekçisiyiz. Söz konusu Aksaray’a hizmet ise taşın altına her zaman elimizi koymaya hazırız” dedi.

“Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

İl Başkanı Altınsoy ise “Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyor, onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnafa destek paketimiz ile inşallah esnafımız bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacak. Millet olarak inşallah bu salgının üstesinden geleceğiz. Önümüzdeki süreçte de vatandaşımızın, esnafımızın, çiftçimizin, tüccarımızın yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tam normalleşme 1 Temmuz'da başlıyor!Önceki Haber

Tam normalleşme 1 Temmuz'da başlıyor!

Aksaray'da YKS 'de 19 bin 548 aday akıl teri döktüSonraki Haber

Aksaray'da YKS 'de 19 bin 548 aday akıl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar