"AK Parti’nin Mayasında; İstişare Var, Samimiyet Var, Hizmet Var"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"AK Parti’nin Mayasında; İstişare Var, Samimiyet Var, Hizmet Var"
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’ün başkanlığında İlçe Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Aktürk, "AK Parti'nin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var" dedi.

Başkan Aktürk, AK Parti İl Başkanlığı binasında ilçe başkanları ile buluştu. Yapılan toplantıda ilçelerin genel durumu, ilçelere yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra hayata geçirilen projeler ve belediye başkanlarının ilçelere sunduğu hizmetler hakkında istişarede bulunuldu. Öte yandan yerel seçimlere dair de konuşulurken, belediye başkan aday adaylığı süreci hakkında yapılan çalışmalara da değinildi. 2024'te yapılacak çalışma ve ilçelere gerçekleştirilecek yatırımların yanında, teşkilat çalışmaları ve gündeme dair değerlendirmeler yapan İl Başkanı Aktürk, teşkilatla büyük bir aşkla çalıştıklarını söyledi.

 

"AK Parti'nin Mayasında; İstişare Var, Samimiyet Var, Hizmet Var"

"AK Parti’nin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var" diyen Başkan Aktürk, "Memleket İşi Gönül İşi” sloganımızla millete hizmet yolunda neler yapabiliriz onun derdindeyiz. İstişarenin faydasını bugüne kadar çok gördük. Bu anlamda da istişare yapmaya her zaman devam edeceğiz" dedi.

 

"Milletimizin Teveccühüyle Yerel Seçimlerde de İyi Bir Sonuç Alacağımıza İnanıyoruz"

31 Mart seçimlerinin büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Aktürk, "Bu seçim, genel seçimlerden ve 2023 seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılı seçimlerini tamamlayacak önemli bir seçim. Tüm Türkiye’de milletin desteği ve teveccühüyle genel seçimlerde olduğu gibi Cumhur İttifakı’yla İstanbul, Ankara başta olmak üzere ülkemizde yine milletimizin teveccühüyle yerel seçimlerde de iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Belediyecilik Ak Parti’nin İşi ve Başarılı Olduğu Alanlardan Birisi"

Aksaray'da büyük bir kardeşlik ortamı içerisinde en iyi sonucu almak için çalışacaklarını ifade eden Aktürk, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığıyla başlayan tarihle beraber belediyecilik AK Parti’nin işi ve başarılı olduğu alanlardan birisi.

 AK Parti belediyecilikte çok önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. Yaklaşık 2 saatlik toplantı, yapılan çalışmaların genel durumu hakkında bilgi verilmesiyle tamamlandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof Dr. Yılmaz: Değerler Eğitimi Ailede Başlamalı Okulda PekiştirilmeliÖnceki Haber

Prof Dr. Yılmaz: Değerler Eğitimi Ailede...

"Aksaray’ımızı Tüm Dinamikleriyle Güçlendirme Gayretimiz Artarak Devam Edecek"Sonraki Haber

"Aksaray’ımızı Tüm Dinamikleriyle Güçlen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar