"Aksaray’ımızı Tüm Dinamikleriyle Güçlendirme Gayretimiz Artarak Devam Edecek"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksaray’ımızı Tüm Dinamikleriyle Güçlendirme Gayretimiz Artarak Devam Edecek"
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, turizm potansiyelini güçlendirmek için Kapadokya bölgesindeki tur rehberiyle buluştu.

Kapadokuz Termal Otel’de yapılan sohbette, her sene Aksaray'a gelen milyonlarca yerli ve yabancı turiste bölgeyi tanıtan tur rehberleriyle oluşturulacak yeni rotalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Aksaray'ın 2024 yılındaki turizm hedefleri konuşuldu. Aksaray'ın doğal güzellikleri, tarihi zenginliklerinin büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Dinçer, şehrin potansiyelini güçlendirerek, turizmde daha fazla söz sahibi olmak istediklerini vurguladı.

 

"Aksaray’ımızı Tüm Dinamikleriyle Güçlendirme Gayretimiz Artarak Devam Edecek"

Başkan Dinçer, "Rehberlerimiz en önemli turizm elçilerimiz, rehberlerimizin görüşleri, fikirleri, bizleri bu konuda yönlendirmeleri bizim için çok kıymetli bu bağlamda her fırsatta onların bilgi ve deneyimlerinden istifade ediyoruz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana tarih ve turizm şehri olan Aksaray’ımızda birçok tarihi köprü, hamam, türbe, darphane gibi kültürel varlıklarımızı gelecek nesillere aktarmak adına onlarca yapıda restorasyon çalışması gerçekleştirerek gelecek nesillere aktarımını sağladık. Bunun yanı sıra Kapadokya Aksaray’dan başlar düşüncesiyle Dünya’nın önemli kanyonları arasında yer alan Ihlara vadimize yaptığımız cam teras projemizin kısa süre sonra hayata geçmesiyle beraber inşallah bölgedeki ziyaretçi sayısının daha ’da artması sağlanacak. Şehrimizi tüm değerleriyle beraber bir bütün olarak düşünüyor yatırımlarımızı bu minvalde gerçekleştiriyoruz. Aksaray’ımızı tüm dinamikleriyle güçlendirme gayretimiz artarak devam edecek" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"AK Parti’nin Mayasında; İstişare Var, Samimiyet Var, Hizmet Var"Önceki Haber

"AK Parti’nin Mayasında; İstişare Var, S...

Perakende Satış Hacmi Ekim Ayında Yüzde 2 ArttıSonraki Haber

Perakende Satış Hacmi Ekim Ayında Yüzde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar