AKADER, 500 Ramazan Kolisiyle 100 Köye Ulaşmayı Hedefliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKADER, 500 Ramazan Kolisiyle 100 Köye Ulaşmayı Hedefliyor
Almanya'da yaşayan Aksarayların oluşturduğu AKADER'in Dernek Başkanı Rasim Çetin, Ramazan ayı öncesinde Aksaray'ın köylerinde ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan paketi dağıtımına başladıklarını açıklayarak, ihtiyaç sahiplerine dağıtım yapılmasına yardımcı olmak isteyen hayırseverlere de çağrı yaptı. 

 11 ayın sultanı Ramazan ayı, 11 Mart itibariyle başlıyor. Ramazan ayına girilmeden önce Almanya'da yaşayan Aksaraylıların oluşturduğu AKADER, Aksaray'daki köy ve mahallelerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan paketi dağıtımı gerçekleştiriyor. 

Ramazan ayında ekonomik olarak darda olan vatandaşların sofrasına bir nebze de olsa destek olmak için Ramazan ayına girilmeden önce çalışmalarda bulunmaya başladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Rasim Çetin, 11 Mart'a kadar 500 koli dağıtmayı hedeflediklerine dikkat çekerek, katkı sağlamak isteyen hayırseverlerden de destek rica etti.

"Hedefimiz 500 Koliyle Aksaray'ın 100 Köyüne Ulaşmak"

Vatandaşın ekonomik kaygısını gidermek için Ramazan öncesinde dağıtıma başlama kararı aldıklarını ve harekete geçtiklerini söyleyen Başkan Çetin, "Gelen talep doğrultusunda yaklaşık 200 koliyle Aksaray köylerinde Ramazan kumanyası dağıtacak arkadaşlarımız. Amaç olarak Ramazan öncesinde, insanların sofrasında hazır bulunsun diye özellikle erken dağıtmayı uygun gördük. Bu Ramazanda belki de iftarını yapma sıkıntısı yaşayabilecek insanların kaygılarını gidermek istiyoruz. Kampanyayı Ramazan öncesinde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz yaklaşık 500 koli. 500 koliyle Aksaray'ın en az 100 köyüne ulaşmak istiyoruz daha önceki yıllarda olduğu gibi. Yardımsever arkadaşların da katkı sağlayabileceğini hatırlatmak istiyoruz. 'Çorbada benim de tuzum olsun' diyen arkadaşlar, destekte bulunabilir" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiçekçilerde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Yoğunluğu BaşladıÖnceki Haber

Çiçekçilerde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü...

AFAD Ekipleri, Yangın Farkındalık Eğitimi VerdiSonraki Haber

AFAD Ekipleri, Yangın Farkındalık Eğitim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar