AKMÜB Başkanı Güneş, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Aksaray Hakkında Bilgi Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKMÜB Başkanı Güneş, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a Aksaray Hakkında Bilgi Verdi
Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve Yüksek İstişare Kurulundan Tamer Kargın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen çalıştaya katılım sağladı.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından yapılan çalıştaya, konfederasyona bağlı birçok ilden birlik üyeleri ve yöneticileri katılım gösterdi. Aksaray adına da Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanı Fatih Güneş ve YİK üyesi Tamer Kargın katıldı.  Yapılan çalıştayda, Türkiye'de müteahhitlerin ve inşaat sektörünün sorunları ele alınırken, ilerleyen yılların gidişatı üzerine de görüşmeler gerçekleştirildi.

 

Cumhurbaşkanı Tatar ve Bakanlar Katılım Gösterdi

Sektör paydaşları için verimli geçen çalıştaya, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve birçok bakan bizzat katılım gösterdi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar çalıştayda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki temsilcileri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) bünyesindeki 250 bin üyelik bir oluşumun herkese nasip olmadığını söyledi.

 

AKMÜB Başkanı Güneş, Cumhurbaşkanı Tatar ile Görüştü

Yapılan konuşmanın ardından Tatar, İMKON yöneticilerini Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırladı. Cumhurbaşkanlığında gerçekleştirilen görüşmeye AKMÜB Başkanı Fatih Güneş de davet edildi. Görüşmede AKMÜB Başkanı Güneş, bizzat Cumhurbaşkanı Tatar'a Aksaray ve şehrin müteahhitleri hakkında brifing verdi.

 

"Kıbrıs'ı Güçlendirmek İçin Birlikte Çalışılmalı"

Tatar, yapılacak olan birçok sosyal proje ve yatırımlar için Türk müteahhitleri, Kıbrıs'a davet etti. Birlikte çalışmanın önemine vurgu yapan Tatar, "Ekonomik ve sosyal yapıyı güçlendirmek için Türkiye ile birlikte çalışılmalı” sözlerini kullandı. Haber: Dilek Eyüboğlu

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyetisyen Sinav: Çiğ Sebzeler Kalp Tıkanıklığına ve Tansiyona İyi GeliyorÖnceki Haber

Diyetisyen Sinav: Çiğ Sebzeler Kalp Tıka...

İYİ Parti İl Başkanı Belgemen: Rüzgar Kayadan Toz AlırSonraki Haber

İYİ Parti İl Başkanı Belgemen: Rüzgar Ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar