Aksaray Ahmet Şafak Konseriyle Coştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Ahmet Şafak Konseriyle Coştu
Aksaray Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konseri hafta sonu Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Binlerce Ahmet Şafak hayranı konser salonunu hınca hınç doldururken, ünlü sanatçı Ahmet Şafak birbirinden güzel şarkılarıyla dinleyenlerini coşturdu.

Ahmet Şafak konseri öncesi Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan yaptığı konuşmada, “ABD Temsilciler Meclisi'nin, ‘Ülkü Ocakları'nın yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasına’ yönelik kararına tepki gösterdi. "Bizler kaynağını Türk İslam kültüründen alan yüce bir davanın takipçileriyiz. Tarihin bizlere yüklediği sorumluğun farkındayız. Geleceğin lider ve büyük Türkiye’sini kurmak için kendimizi mesul görmekteyiz. Başbuğ Alparslan Türkeş ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde adeta bir çığ gibi büyüyerek. Türk Milleti’nin önündeki bütün engelleri yıkıp bu karanlık süreçten çıkmak için daha önce de kendisini birçok kez ispatlamış Ülkü Ocakları’na bir çok görevler düşmektedir. İmkânların kısıtlılığı, yolumuza çıkan birçok engel bizleri yıldıramayacaktır” dedi. Arslan “Dar ağacında can verenlerin, kurşunlara göğüs gerenlerin, işkence çekenleri korkutabilecek hiçbir güç, hiçbir unsur yoktur. Tanrı Türk’ü yenilmek için değil, yenmek için yaratmıştır. Tarihin bize büyük Milliyetçi Türkiye’yi kurma görevini yüklemiştir”  ifadelerini kullandı.

“Emin Yürüyüşümüzden Vazgeçmeyeceğiz”

Ahmet Şafak konserinde konuşan MHP İl Başkanı Avukat Mustafa Çölkesen de yaptığı konuşmada “Ötüken’den başlayarak Sultan Alparslan yürümüş, Anadolu yurt olmuştur. Fatih Sultan Mehmet yürümüş. İstanbul vatan olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk yürümüş düşmanı denize dökmüştür. Büyük Türk Milleti tarih boyunca destan yazmıştır. Bundan sonra da liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde yürüyeceğiz ve bu cennet vatanımıza göz dikenlere fırsat vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi doğru yolundan ve emin yürüyüşünden asla vazgeçmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi varlığını Türk Milleti’nin geleceğini adamış, uğruna şehitler ve yiğitler vermiş kutlu otağıdır” şeklinde konuştu.

“Ülkemiz 100. Yılını Kutlayacak”

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı yaptığı konuşmada bugünün Türk Dünyası günü olduğunu belirterek “Şimdi bulunduğumuz hafta ve 3 Ekim Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Günü. Bugün Dünya'da birçok varlığını sürdüren Türk kardeşlerimiz ve ülkeleri 30 yaşlarını kutlarken, Türkiye Cumhuriyeti 2 yıl sonra 100. yaşını kutlayacak. Bugün burada bulunan bütün genç kardeşlerimiz İnşallah ülkemizin 2. yüz yılında lider Türk Dünyası’nın içinde sizler yer alacaksınız. Aksaray'daki Türkiye'deki yöneticiler, valiler, kaymakamlar, milletvekilleri, belediye başkanları sizlerden olacak. Ülkücü gençliğin her alanda kendisini yenilediğini ve geleceğin Türk Birliği ve Büyük Türk Devleti’ni kuracağını bilen Avrupalısı, Amerikalısı Kuvvay-ı Milliye'nin ruhunun Ülkü Ocakları'nda olduğunu biliyorlar ve onların hepsinin ilgisi sizlerin üzerinde” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaza Yaptığı Otomobilden Burnu Bile Kanamadan ÇıktıÖnceki Haber

Kaza Yaptığı Otomobilden Burnu Bile Kana...

“Türkiye İçin Güzel Günler Yakındır!”Sonraki Haber

“Türkiye İçin Güzel Günler Yakındır!”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar