Aksaray Belediyespor’da Yönetim Topluca İstifa Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Belediyespor’da Yönetim Topluca İstifa Etti
Aksaray Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hamiz Özkök katıldığı bir özel televizyon yayınında yönetim kurulu ile birlikte Aksaray Belediyespor yönetiminden istifa ettiklerini duyurdu. 

TFF. 3. Lig 2. Grup’ta Play Off’a kalmak için mücadelede veren ve son 3 haftadır puan kaybetmeyen Aksaray Belediyespor’da istifa depremi yaşandı. Aksaray Belediyespor’u 2021-2022 futbol sezonunda yönetmek için göreve gelen Hamit Özkök ve Yönetim Kurulu üyeleri Play Off mücadelelerine kısa bir süre kala  yönetimden istifa ettiklerini duyurdu. 

Özkök herkese teşekkür etti

Özkök katıldığı özel bir televizyon programında yaptığı açıklamada “2021-2022 Futbol sezonunda 68 Aksaray Belediyespor Kulübü yönetimini oluşturmaktan büyük onur ve gurur duydum. Görevi devraldığımızda bu sezonda takıma hedef koyarak şampiyonluk yolunda gelmiş olduğumuz, play-off sıralamasında yer almış bulunmaktayız. Öncelikle şehrimizin takımına sahip çıkan, Aksaray Valimize, Aksaray Belediye Başkanı yönetimine ve takımın gerçek sahibi olan asil taraftarlarımıza, futbolcularımıza, teknik heyetimize bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“Bugün itibariyle yönetim olarak almış olduğumuz kararlar doğrultusunda görevi bırakarak, bundan sonraki görev alacak ekibe başarılar diliyoruz” diyen Özkök “Görev aldığımız takımda yönetimimizde bulunun bütün yönetim üyelerimiz yürekten destek verdiler, çalıştılar. Bu takım bizim takımımız, başarıya odaklanmış bir takım var burada. Her zaman takımımızı destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mobbing mi var?
Öte yandan  istifa ile ilgili kulislerde Belediyenin takıma verdiği sözleri tutmadığı iddia edildi. Aksaray Belediyesinde futbol kulübünün yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara yönelik mobbing iddiaları gündemi sarstı. Haber: Harun Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehitler UnutulmadıÖnceki Haber

Şehitler Unutulmadı

İl Jandarma Komutanlığı(Aksaray) İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Aksaray İl J K Lığı İle Bağlı Birliklerine 2022-2023 Yılı Isınma Amaçlı Tip-1 (En Az 6200 Kcal/Kg) Kömür Alımı (Nakliye VSonraki Haber

İl Jandarma Komutanlığı(Aksaray) İçişler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar