Aksaray, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Hazırlanıyor
Yerel seçimlere sayılı günler kala, 26 Mart Salı günü Aksaray'a miting için gelecek AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, AK Parti İl Başkanlığı şehri AK Parti bayrakları ile donatıyor.

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için son düzlüğe girildi. MHP ile kıyasıya bir mücadele içerisine giren AK Parti, seçim öncesinde coşkulu bir miting yaparak, sandıktan galibiyetle çıkmayı hedefliyor.

AK Parti Teşkilatı Gece Saatlerinde Mitinge Hazırlandı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda vereceği miting öncesi hummalı bir çalışma içerisine giren AK Parti İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na geleceği güzergahları gecenin geç saatlerine kadar AK Parti bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ile donattı.

Mitinge Yoğun İlgi Bekleniyor

AK Parti Aksaray Teşkilatı, Genç Spor İl Müdürlüğü ve Alparslan Türkeş Bulvarı'ndan itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol güzergahının bulunduğu kısımlarda gece geç saatlere kadar çalıştı. Öte yandan 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'na giriş güzergahlarına ve 15 Temmuz Milli İrade çevresine bariyer yerleştirildi. Çalışmalar kapsamında yarın saat 13.00'te Aksaray'ın bütün köy, kasaba ve ilçelerinden mitinge yoğun ilgi olması bekleniyor.

Güvenlik Önlemleri En Üst Seviyeye Çıkarıldı

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aksaray ziyaretine bir gün kala Aksaray'da güvenlik önlemleri artırılırken, miting günü çevre illerden Aksaray'da çevik kuvvet başta olmak üzere birçok polis memurunun da görev alacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı protokol ekibi de Aksaray'da dikkatle çalışmalarına devam ederken, güvenlik ekibi 26 Mart Salı günü Aksaray'da adeta kuş uçurtmayacak. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saratlı Belediyesi Aksaray'da Bir İlke İmza Atarak Hasta Bakım Merkezi'ni Hizmete AçtıÖnceki Haber

Saratlı Belediyesi Aksaray'da Bir İlke İ...

Dinçer: "Vatandaşlarımızın Gönül Sofralarında Yer Alabilmek Bizim İçin Gurur Verici"Sonraki Haber

Dinçer: "Vatandaşlarımızın Gönül Sofrala...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar