Aksaray Evinde 1 Puana Razı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray Evinde 1 Puana Razı Oldu
Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor evinde Belediyederince sporu konuk etti.

Maçın ilk yarısında hırslı başlayan temsilimiz 68 Motulux Aksaray Belediyespor Derincespora çok fazla fırsat vermeyerek baskılı futbolunu sürdürdü. Maçın 35. Dakikasında sağ kanttan Ali Kuçiğin açtığı ortayla buluşan Yasin Abdioğlu topu dışarı gönderdi. Derincespor ara ara kontrolü eline almaya çalışsa da orta sahada Motolux 68 Aksaray Belediyespor baskılı oyun anlayışını sürdürerek rakibe fırsat vermedi. Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısına galibiyet parolasıyla çıkan motolux 68 Aksaray Belediyespor biraz daha kontrollü ve orta alanda bir oyun stili gösterdi. Maçın 58. Dakikasında 68 Motolux Aksaray Belediyespor sağ taraftan Uğur’un ceza sahası içerisine açtığı orta ile buluşan Cengiz Ötkün’ün şutu kalecide kaldı.

Maçın 61. Dakikasında Belediye Derincespor sağ kanattan çektiği şutta kaleci Emre uzaklaştırarak kornere çeldi.

Maçın 62. Dakikasında sağlı sollu korner kullanan Belediye Derinespor kornerlerden bir sonuç çıkaramadı.

Maçın 64. Dakikasında biraz daha baskılı oynayan Belediye Derincespor ceza sahasına yakın yerde serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruş kaleci Emre Satılmışta kaldı.

İkinci yarının orta bölümünde daha çok topla oynayan Belediye Derincespor baskısını kurarken Motulux 68 Aksaray Belediyespor defansa kapandı.

Maçın 69. Dakikasında Motulux 68 Aksaray Belediyespor da Osman Bayrak  ve Üstün Bilgi oyuna girerken Ali Kuçik ve Fatih Somuncu oyundan çıktı.

Maçın 78. Dakikasında Belediye Derincespor da oyuna giren  Alaattin Hamza Ok çıkan oyuncu Taha Aydınlı.

Maçın 86. Dakikasında sağ taraftan korner atışı kullanan Motolux 68 Aksaray Belediyespor korner atışından faydalanamadı.

Maçın sonuna 4 dakika süre eklendi. Maçın 90 + 4. Dakikasında caza sahası dışında serbest vuruş kullanan Motolux 68 Aksaray Belediyespor Cengiz Ötkün’ün kullandığı serbest vuruşundan faydalanamadı.

Maçın geri kalanında bir gol sesi çıkmazken iki takım da soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Vatandaşlar Karacaer'e, "Artık Bir Şeyler Değişsin, Yoluna Girsin İstiyoruz" DediÖnceki Haber

Aksaraylı Vatandaşlar Karacaer'e, "Artık...

"Şehrimizin Tamamını AK Belediyecilikle Buluşturma Arzusundayız"Sonraki Haber

"Şehrimizin Tamamını AK Belediyecilikle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar