Aksaray’da KPSS’YE Giren Muhammet Demirer: “Bir Partinin Yandaşı Olanlar Her Yere Yerleşebiliyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans oturumu sona erdi. Saat 10.15'te başlayan sınavda, adaylara genel yetenek ve genel kültür testlerinden toplam 120 soruyu yanıtlamaları için 130 dakika süre verildi.

 KPSS sınavına giren Aksaraylı vatandaş: ”Puan olarak 70’i geçerim 80’e kadar alırım bundan eminim ama torpilim yok, arkamda siyasi bir büyüğüm olmadığı için atanmam zor.” Şekilde konuştu.

Umudu ve siyasi bir tanıdığı olmadığı için atamasının zor olduğunu söyleyen Muhammet Demirer: “İki yıllık Muhasebe mezunuyum. Şansa kadere sınava girdim lakin pek umudum yok açıkçası. Puan olarak 70’i geçerim 80’e kadar alırım bundan eminim lakin referansım yok, torpilim yok, arkamda siyasi bir büyüğüm olmadığı için atanmam zor. Sınavın parasını yatırdım ziyan olmasın diye girdim sınava. Sınava tabi ki çalıştım gecemi gündüzüme kattım bundan yana bir problem yok, problem atamalardaki adaletsizlik. Siyasi bir referansı olanlar ya da bir partinin yandaşı olanlar her yere yerleşebiliyor bizim gibi ülkücü tabanlı insanlara niye hiçbir yerde yer verilmiyor. Üç kere polis okulu mülakatına girdim ardı ardına, istedikleri tüm şartları yerine getirdim. Neden olmadı ? Ben söyleyeyim siyasi referansım yok. Arkamda bir parti başkanı, bir vekil yok. Bu gerçekleri söylediğin zamanda linçleniyorsun. Burada ki bozuklukları Cumhurbaşkanı görmüyor, parti başkanları milletvekilleri kendi aralarında film çeviriyorlar bu bir gerçek. Gizliden gizliye el altından götürüyorlar. Herkes kendi yakınlarını dolduruyor kurumlara, belediyelere biz Cumhur İttifakını destekledik, desteklediğimiz için mi açıktayız?

Elektrik bölümü mezunu Nusret Navdar: “Sınav güzeldi ama süreyi yetiştiremedim Türkçe baya baya uzundu büyük ihtimalle biraz düşük alacağım gibi çünkü Tarih ve Coğrafya soruları kaldı. Hayırlısı olsun atanamam büyük ihtimalle.” dedi.

Pazarlama Mezunu olan Fatih Burak: “Sınav gayet güzeldi zor değildi sorular. Çalışan herkes başarıya ulaşacaktır diye düşünüyorum. Şu an zaten bir kurumda çalışıyorum farklı bir kuruma geçiş yapabilmek için girdim sınava” Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Kızak Ve Kaykay Şampiyonası Türkiye'de İlk Kez Aksaray Hasandağı’ndan GerçekleştirildiÖnceki Haber

Dünya Kızak Ve Kaykay Şampiyonası Türkiy...

Rakamlar Açıklandı! Düşüş Devam EdiyorSonraki Haber

Rakamlar Açıklandı! Düşüş Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar