"Aksaray'ı Kasaba Görüntüsünden Kurtarıp Anadolu'nun Yıldızı Yapacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Aksaray'ı Kasaba Görüntüsünden Kurtarıp Anadolu'nun Yıldızı Yapacağız"
Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkanı Adayı Salim İçli, Aksaray'ı büyük bir kasaba görüntüsünden kurtarmak için yola çıktıklarını belirterek, "Aksaray'ı Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getireceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Selvi, Belediye Başkan Adayı Salim İçli ve parti yönetim kurulu üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Yeniden Refah Partili heyet, Aksaray'da önemli bir başarı elde edeceklerine inandıklarını ifade ederken, şehrin kasaba görüntüsünden kurtarılması için gerekli çözümleri bildiklerini de belirtti.

 

"Her Geçen Gün Trendi Yükselen Bir Parti Olarak Çalışmalarımıza Hız Verdik"

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Harun Atalay'a açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Selvi, "Milli görüş çizgisinden çıkmadan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın liderliğinde siyaset arenasında her geçen gün trendi yükselen bir parti olarak, Aksaray'da biz de çalışmalarımıza hız verdik. Yeniden Refah Partisi olarak güçlü bir yönetimimiz var. Halkımızın göstermiş olduğu teveccüh ile Aksaray'ımızın tüm ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarımız ile 31 Mart yerel seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu kapsamda Aksaray Belediye Başkan Adayımız Salim İçli ile ziyaretlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Aksaray ve ülke genelinde Yeniden Refah Partisi'nin bir umut olarak görüldüğünü ifade eden Selvi, "Birçok partiden teveccüh gösteren vatandaşlarımızın desteğiyle siyaset arenasında biz de varız. 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Yeniden Refah Partisi, bazı çevrelerin beklemediği büyük bir sürpriz yaparak ülke siyasetinde söz sahibi olacak. Gelecek vaat eden bir parti konumunda olacağımızı her kesime göstereceğimize inancımız tam" açıklamasında bulundu.

 

"İlimizin İmar, Temiz İçme Suyu, Tanıtım ve Liyakat Sorunu Var"

Yeniden Refah Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Salim İçli de ziyarette yaptığı açıklamada, "Maalesef Aksaray büyük bir kasaba görüntüsünde. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehirdeki sorunları çok yakından biliyoruz. İlimizin trafik sorunu başta olmak üzere; imar sorunu, temiz içme suyu problemi, tanıtım sorunu ve büyük bir liyakat sorunu var. Dolayısıyla biz bu sorunların çözümlerini en iyi şekilde biliyoruz" dedi.

 

"Aksaray'ı Kasaba Görüntüsünden Kurtarıp Anadolu'nun Parlayan Yıldızı Haline Getireceğiz"

"Aksaray'ı sosyal bir il haline getirip özellikle gençlerimize sırf tiyatroya ve sinemaya gitmeleri için bir bütçe ayıracağız" diyen İçli, "Öğrencilerimize burs imkanlarını sonuna kadar açacağız. Şehirde yapacağımız lokal çalışmalarla, hafif raylı sistemlerle trafik sorununu en kısa sürede çözmeyi hedefliyoruz. Bir kent konseyi kurup şehrimizi bu kent konseyiyle birlikte yöneteceğiz. Ortak akıl ve istişare kültürü ile Aksaray'ın ufkunu açacak birçok projeyi hemşehrilerimizin onayı ve desteğiyle yapacağız. Aksaray'ı bir kasaba görüntüsünden kurtarıp Anadolu'nun parlayan yıldızı haline getireceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçimlerde büyük bir çıkış yakalayacağını belirten İçli, "Partimiz, şehrimize ve ülkemize çok büyük katma değerler sağlayacaktır" açıklamasında bulundu.

 

"Siyaset Arenasında Partilerin Çokluğu Bir Ülkenin Demokrasi Alanında Ne Kadar Çok Geliştiğinin Göstergesidir"

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ise "Siyaset arenasında partilerin çokluğu, bir ülkenin demokrasi alanında ne kadar çok geliştiğinin en güzel göstergesidir. Yeniden Refah Partisi, bu anlamda Türk siyasi tarihine damgasını vurmuş köklü bir partidir. Bizler de Yeniden Refah Partisi'nin ülkemizde ve Aksaray'da yerel seçimlerde başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" açıklamasını yaptı. Haber: Yakup Türk 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Değirmenci: “Amacımız Ülkemize ve Aksaray'a Katma Değer Sağlamak”Önceki Haber

Değirmenci: “Amacımız Ülkemize ve Aksara...

Metamfetamin, Milli Güvenlik Meselesi Haline GeldiSonraki Haber

Metamfetamin, Milli Güvenlik Meselesi Ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar