Değirmenci: “Amacımız Ülkemize ve Aksaray'a Katma Değer Sağlamak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Değirmenci: “Amacımız Ülkemize ve Aksaray'a Katma Değer Sağlamak”
TOBB Aksaray GGK Başkanı Sami Değirmenci ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemize ziyarette bulundu.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Başkanı Sami Değirmenci ve yönetim kurulu üyeleri Murat Demir, Fatih Demir, Tolga Doğan, Furkan Çakır ve Kaan Recep Atalay gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında gazetemiz İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ile bilgi alışverişinde bulundu.

 

"Aksaray'da Sayımız Şimdilik 50 Ama 200'e Tamamlamayı Hedefliyoruz"

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu'nun çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sami Değirmenci, "Genç Girişimciler Kurulu'muz şimdilik 50 genç iş insanından oluşuyor. Aksaray'da birçok sektörde faaliyet gösteren şirketleri ile Aksaray'a iş ve istihdam konusunda büyük katkıda bulunan genç iş insanlarımızla birlikte, TOBB bünyesinde, ticaret ile uğraşan üreten gençlerimizle birlikte ortak projelerde önemli çalışmalar yapıyoruz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde 81 ilde genç girişimciler kurullarımız bulunmakta. Büyük bir STK topluluğuyuz, Aksaray'da şimdilik sayımız 50 ama önümüzdeki yıllarda sayımızı 200'e tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

 

"Amacımız Ülkemize ve Aksaray'a Katma Değer Sağlamak"

Aksaray GGK olarak göreve başladıkları andan itibaren önemli işlere imza attıklarını ifade eden Başkan Değirmenci, "Genç iş insanlarımız için toplantılar, seminerler ve çalışmalarımız devam ediyor. Yine Aksaray Üniversitesi bünyesinde oluşturduğumuz üniversite birimimiz de faaliyetlerine başladı. Amacımız vizyonu geniş, istihdam üretimi alanında yeniliklere imza atacak gençlerimizle el ele kol kola birlikte büyüyerek, ülkemize ve Aksaray'a katma değer sağlamak. Genç insanlarımızın büyük bir kısmı, aile şirketleri ile bir taraftan ilgilenirken kendi iş alanlarını ve aile şirketlerini geliştirmek için de yoğun çaba sarf ediyor. Birlikten kuvvet doğar düsturu ile birbirimize her alanda destek olarak, ilimize ve ülkemize başta iş ve istihdam olmak üzere her alanda katkı sağlamak. Bunun için genç ve güçlü bir kadro ile çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

"Ülkemizi Ekonomik Bağımsızlığına Sizin Gibi Gençlerin Kavuşturacağına İnanıyoruz"

Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ise Aksaray GGK Başkanı Değirmenci ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Gençlerimizden çok umutluyuz. Hepiniz çok önemli ve başarılı işlere imza atıyorsunuz. Türkiye'nin en önemli ve en büyük STK topluluğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde Aksaray Genç Girişimciler Kurulu'nun çok verimli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Üretmek ve üretimin içinde olmak, istihdam sağlamak çok önemli. Çok çalışarak ülkemizi ekonomik bağımsızlığına sizin gibi gençlerin kavuşturacağına inanıyoruz. Eminim hepiniz hem aile şirketlerinizi hem kendi iş alanlarınızı en üst seviyeye taşıyacaksınız ve markalar oluşturacaksınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" sözlerini kullandı. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Kalanlar Millet Bahçemiz Aksaray'ımıza Nefes Olacak"Önceki Haber

"Kalanlar Millet Bahçemiz Aksaray'ımıza...

"Aksaray'ı Kasaba Görüntüsünden Kurtarıp Anadolu'nun Yıldızı Yapacağız"Sonraki Haber

"Aksaray'ı Kasaba Görüntüsünden Kurtarıp...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar