Aksaray’ın Gönlünü “Hızır Aksaray” Fethetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’ın Gönlünü “Hızır Aksaray” Fethetti
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun başlattığı, şehit yakınları, gaziler, özel çocuklar, engelliler, yaşlılar ve ihtiyaç sahiplerinin Valilik tarafından oluşturulan ekipler tarafından evlerinde ziyaret edilerek, istek ve ihtiyaçlarının sistem üzerinden ilgili birimlere iletilip en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını sağlayan Hızır Aksaray projesi bir yaşına girdi.

Aksaray’da proje kapsamında bir yılda 2 bin 147 hane ziyareti yapıldığı bin 968 tanesinin istek ve ihtiyaçlarının sonuçlandırıldığı bildirildi. Ziyaretlerde vatandaşlarla hemhal olup dertlerine ve sevinçlerine ortak olduklarını söyleyen Vali Aydoğdu birinci yılını dolduran projenin 3 faz olarak geliştirildiğini, proje kapsamında gönül elçisi olarak sisteme Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinin de dahil olduğunu, böylece projede 3. etaba geçildiğini söyledi.

Hızır Aksaray ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Vali Aydoğdu “Proje bünyesinde hane ziyareti gerçekleştiren gönül elçileri, hane halkının varsa sıkıntısını veya sorununu Hızır Aksaray sistemlerine işleyerek, anında ilgili kamu kurumlarına yönlendiriyor. Bu proje ile ekiplerimiz şehit gazi yakınlarımız, fakir ailelerimiz evlerinde ziyaret ediliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sosyal Politikalar Bakanımızın valiliğimizin selamını götürüyorlar.

Talepler yapılan ziyaretlerde alınarak anlık olarak sisteme işleniyor. Portalın üzerine kaydolarak geçtikten sonra konu hangi birim ile ilgiliyse problem o birime hemen aktarılıyor. 5 gün içinde birimler ailelerimizin o problemlerini çözerek işliyorlar. Bu şekilde problemler çözülmüş oluyor. Bu şekilde, kamu hizmetini şeffaf ve hızlı bir şekilde hemşerilerimize ulaştırmaktayız. Proje kapsamında, 8 aylık dönemde il genelinde toplam 2147 hane ziyareti gerçekleştirilmiş olup, 1968 hanenin ihtiyaçları olumlu olarak çözülmüştür” dedi. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Termometreler Eksi 33’ü GösterdiÖnceki Haber

Termometreler Eksi 33’ü Gösterdi

Dokuzoğlu Son Yolculuğuna UğurlandıSonraki Haber

Dokuzoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar