Aksaraylı Vatandaş “Allahtan Korkuları Yok Bunların!”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaraylı Vatandaş “Allahtan Korkuları Yok Bunların!”
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları Genel Saymanı Ali Yersever, Genel Merkez Kurulu Üyesi Cansu Bülbül ve Merkez Kurulu Üyesi Yasemin Yılmaz Aksaray’da semt pazarını gezdi. Vatandaşlar Nazlıaka’ya dert yandı. “Kendin bir soğana da razı geliyorsun ama küçük çocuklarına laf geçiremiyorsun. Başka çocukların yanında hepten mahrum kalıyorlar” dedi.

 Allahtan Korkuları Yok Bunların!

 “Yürüyemez raporum var ne vali bana araba veriyor ne kaymakam ne Ortaköy ne de Aksaray. Ben bu halde dileniyorum, araba alacağım diye. Allahtan korkuları yok bunların, yüzde 80 engelli raporum var, ben gittim itiraz ettim. Ona rağmen vermediler. Buradan vermedikleri için Niğde’ye gittim, itiraz ettim.  Niğde’den rapor aldım, benim belden aşağım tutmuyor, ben yürüyemiyorum zorla mı yürüyeyim? İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesinde üç kez operasyon geçirdim, 72 saat ameliyatım sürdü. Benim belden aşağım komple sakat, omuriliklerimde kayma var, şu an mağdurum” dedi.

Hepten Mahrum Kalan Çocuklar

 “ Salçalık, kışlık hiçbir şey konulmadı. Küçük çocuk var,  bezler uçmuş bir bez 100 lira en ucuzu 80 lira sür olmuş. Süt desen 15 lira hiçbir şeyin yanına varılamıyor. Kendin bir soğana da razı geliyorsun ama küçük çocuklarına laf geçiremiyorsun. Başka çocukların yanında hepten mahrum kalıyorlar” dedi.

Seçimde Sonra Her Şey Düzelecek

Vatandaşla sohbet eden Nazlıaka: “Bugünler de geçecek inşallah sizlerin desteği ile birlikte seçimlerden sonra yönetimi değiştireceğiz. İktidara geldiğimizde aile desteği sigortası vereceğiz tam da sizin gibi kadınlar için, hesabınıza para yatacak. Bu bir hayal değil, biz bunun her şeyini hesapladık  dolayısıyla bize güvenin.”

 Geçinemiyoruz, aldığımız emekli maaşı en fazla iki hafta gidiyor, şeklinde konuşan emekli vatandaş: “Diğer iki haftasını da cepten yiyoruz. Ben her seçim Ak Partiye veriyordum bu seçimde sizin yanınızdayım” dedi. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aylin Nazlıaka: Aksaray Kaderine Terk Edilmiş Bir Kent Konumunda. Biz Bunu Kabul EtmiyoruzÖnceki Haber

Aylin Nazlıaka: Aksaray Kaderine Terk Ed...

TSYD Bursa’dan Yepyeni ‘Macera’Sonraki Haber

TSYD Bursa’dan Yepyeni ‘Macera’

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar