Aktürk: İlk Günkü Heyecan ve Azimle Milletimizin Emrindeyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktürk: İlk Günkü Heyecan ve Azimle Milletimizin Emrindeyiz
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, sahada ve AK Parti İl binasında vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Vatandaşla iç içe çalıştıklarını ifade eden Aktürk, "AK Parti olarak bizler, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti değiliz" dedi. 

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, sahada ve teşkilat binasında vatandaşların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Sahada AK Parti olarak vatandaşlarla iç içe olduklarını söyleyen Aktürk, teşkilat olarak vatandaşların dertlerini sahada dinleyerek çözüm bulmak için çalışacaklarını vurguladı.

 

"Biz, Halka Güvenen Bir Siyasi Hareketiz" 

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için haftanın belirli günlerinde parti teşkilatında diğer günlerde ise bizzat halk, esnaf ve köy ziyaretlerinde bulunduklarını aktaran belirten AK Parti İl Başkanı Aktürk, “AK Parti olarak bizler, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir parti değiliz. Bugüne kadar süre gelen bu anlayış, AK Parti iktidarı ile birlikte son bulmuştur. Biz, halka güvenen bir siyasi hareketiz. Yine zorlu yolları aşacak, Türkiye’mizin ve Aksaray’ımızın istikrarlı bir şekilde yükselişi için önümüze bakacağız. Yolumuza devam ederek, hedeflerimize odaklanacağız" dedi.

 

"İnandığımız Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz" 

"Milletvekillerimiz, Merkez ilçe teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız da yarın seçim varmış gibi çalışmalarına aksatmadan devam ediyorlar" diyen Aktürk, "Kısacası partimiz tüm kademeleriyle saha çalışmalarına devam etmektedir. Bizler AK Parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş gayemizi çok iyi biliyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile İl Başkanı olarak bu makamda bulunuyoruz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bizler mahalle temsilcilerimiz, belde ve ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte büyük bir aileyiz ve tek derdimiz şehrimize, ülkemize hizmet etmek. İlk günkü heyecan ve azimle çalışmaya, gönüllere girmeye, inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜİK Açıkladı: Tüfe Yıllık Yüzde 58,94, Aylık Yüzde 9,09 OlduÖnceki Haber

TÜİK Açıkladı: Tüfe Yıllık Yüzde 58,94,...

AFAD Ekipleri Asel Bebeği ArıyorSonraki Haber

AFAD Ekipleri Asel Bebeği Arıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar