Altınsoy: “İktidar Yürüyüşümüzün 20’nci Yılı Kutlu Olsun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altınsoy: “İktidar Yürüyüşümüzün 20’nci Yılı Kutlu Olsun”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin 20’nci kuruluş yıldönümünü kutladığı basın açıklamasında, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru ilerlediklerini söyledi.

AK Parti’nin 20 yıldır, millete efendi değil hizmetkâr olan bir parti olduğunu vurgulayan Hüseyin Altınsoy, 3 Kasım 2002 tarihinin Türkiye’nin potansiyelini fark edemeyen ve çözüm üretemeyen siyaset anlayışının, koalisyon dönemlerinin, istikrarsızlığın, ekonomik krizlerin sonu, Türkiye ve millet için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Her Şey Türkiye İçin” ve “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek başlattığı iktidar yürüyüşünün 20’nci yılına erişildiğini anımsatan Altınsoy, AK Parti’nin, Türkiye siyasetinde ezberleri bozduğunu, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldırdığını belirtti.

Biz, Kaderi Türkiye'nin Kaderiyle Bütünleşmiş Bir Partiyiz

AK Parti iktidarında yapılan bazı çalışmalara dikkat çeken İl Başkanı, şöyle devam etti: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerli otomobil TOGG’dan savunma sanayiine, bilişimden sağlığa, eğitimden ulaşıma, toplu konuttan enerjiye, tarımdan sosyal yardımlara ve iş hayatına Türkiye’mize çağ atlatarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmayı başardık. Biz, kaderi Türkiye'nin kaderi ile bütünleşmiş bir partiyiz. Türkiye varsa biz varız, Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz. Türkiye bugün ulaştığı özgüvenle bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir. Bugün Türkiye, 10 yıl önce hayal dahi edemediğimiz şeyleri gerçekleştiriyorsa, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline geldiyse, bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a borçludur.” İlerleyiş esnasında çeşitli engellerle karşılaştıklarını, ülke menfaatleri için ne zaman adım atılsa emperyalist güçleri ve onların Türkiye’deki basiretsiz maşalarını gördüklerini kaydeden Hüseyin Altınsoy, “Çok şükür aziz milletimizden aldığımız güçle, liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve cesaretli duruşu ile bunları aştık” diye konuştu.

Nice Projeleri Aynı Kararlılıkla Hayata Geçireceğiz

AK Parti’nin 2023 hedeflerine kararlılıkla yürüdüğünü de vurgulayan İl Başkanı, büyük Türkiye yolunda ulaştıkları hedefin kendileri için varış noktası olmadığını iletti. Türkiye’nin hedeflerinden çok daha büyük bir ülke olduğunun altını çizen Altınsoy, “Geçmişte hayal dahi edilemeyen projeler, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığıyla hayata geçmiştir. İnşallah devrim niteliği taşıyacak, ülkemizi, partimizi 2023 ve 2024 hedeflerimize ulaştıracak nice projelerimizi aynı azim ve kararlılıkla hayata geçireceğiz. AK Parti olarak ilk günkü aşkımızla, heyecanımızla ve milletimize olan sevdamızla inandığımız yolda yürümeye inşallah devam edeceğiz” dedi. Altınsoy, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “iktidara gelişimizin 20. yılını kutluyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası için inandığı yolda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizi karanlıklardan aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşturan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyoruz. Şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyoruz. ‘Türkiye için Güven ve İstikrar’ sloganı ile yürümeye devam edecek tüm dava arkadaşlarımızı saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.”

Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık Zanlısı Beş Şahsın Yakalanmasıyla Yedi Olay AydınlatıldıÖnceki Haber

Hırsızlık Zanlısı Beş Şahsın Yakalanması...

Öğretmenlik Mesleğini Yok Etmeye Çalışıyorlar!Sonraki Haber

Öğretmenlik Mesleğini Yok Etmeye Çalışıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar