Antalya’dan Lider Dönüyor 1-2

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’dan Lider Dönüyor 1-2
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 11. haftasında deplasmanda Kepez Belediyespor’a konuk oldu. İlker Avşar ve Hasan Gündoğdu’nun golleriyle maçı 2-1 kazanan 68 Aksaray Belediyespor 24 puanla ligde lider oldu.

İlk 45 Dakika Siyah Beyazlı Ekibin Üstünlüğü İle Sona Erdi

TFF 3. Lig 3. Grup 11. Hafta mücadelesinde çıkışını devam ettirmek isteyen temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor Ligin 3. Sırasında bulunan Kepez Belediyespor’a konuk oldu. Kepez Hasan Doğan Stadyumunda saat 14.00’de başlayan müsabakayı Hakem Okan Kayataş yönetti. Ev sahibi Kepez’in başlama vuruşu ile başlayan müsabakada ilk tehlikeli atak Kepez Belediyespor’dan geldi. Dakika 8’de Deniz Keskin ile ceza sahası içerisinde etkili olan Kepez Belediyespor erken bulduğu gol ile öne geçti. Dakika 14’de rakibi ile girdiği ikili mücadele sonucu maçın ilk sarı kartını Nurullah Serbest gördü. Beraberlik arayışına giren 68 Aksaray Belediyespor dakika 18’de İlker Avşar’ın golüyle eşitliği yakaladı. Beraberliği yakalayan siyah beyazlı temsilcimiz sahada üstünlük kurarak müsabakaya hâkim olmaya başladı. Müsabakada dakikalar geçtikçe oyun sertleşti. 25. Dakikada Kepez Spor oyuncusu deniz Keskin sarı kart gördü. Duraklama ile birlikte temsilcimiz müsabakada üstünlük getirecek golü 27. Dakikada Hasan Gündoğdu ile buldu. Maçın ilerleyen dakikalarında karşılıklı mücadele devam etti. Kepez Spor’a kalesini kapatan temsilcimiz ilk yarının sonlarına doğru Sefa Aksoy ile bir sarı kart daha gördü. İlk 45 dakika Siyah beyazlı ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci 45 Dakikada da Üstün Oynayan Siyah Beyazlı Ekipti

Zorlu Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor deplasmanında farkı arttırmak için 2. Yarıya etkili çıkan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, 2. Yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran oyun disiplininden kopmayarak güçlü rakibi karşısında pozisyon arayan ve farkı arttırmak için güzel bir oyun ortaya koydu. Maçın 60. Dakikasında siyah beyazlı futbolcu İlker Avşar’ın sert şutu kale direğine çarparak dışarıya çıktı 2. Yarının en net gol pozisyonundan yararlanamadık. Maçın kalan süresi bu skor ile tamamlanırken temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 11. Haftanın sonunda 5. Deplasman galibiyeti ile Antalya’dan lider döndü.

68 Aksaray Belediye Spor Zorlu Antalya Kepez Belediye Spor Karşına

Tunahan Dikişçi, Ali Mert Işık, Utku Burak Kunduzcu, Erdi Bakırcı, Nurullah Serbest, Aykut Sarıdoğan, Sefa Aksoy, Hasan Gündoğdu, Ali Say, Mustafa Kayabaşı Ve İlker Avşar İlk 11'i Mücadele Ederken

Yedeklerde İse; Onur Arslan, Birkan Yılmaz, Emre Alan, Necmi Çoban, Yusuf Can Abay, Serhat Yeşilördek Ve Alpay Aldemir Teknik Direktörümüz Fahrettin Sayhan'dan Forma Şansı Bekledi.

Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Medyada Tanıştığı Kadın İçin Ankaraya YürüyorÖnceki Haber

Sosyal Medyada Tanıştığı Kadın İçin Anka...

Son Dakika: İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde Patlama Meydana Geldi: Çok Sayıda Yaralı VarSonraki Haber

Son Dakika: İstanbul'da İstiklal Caddesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar