ATSO Başkan yardımcısı “kapanıyoruz maliyetler karşılanmalı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Başkan yardımcısı “kapanıyoruz maliyetler karşılanmalı”
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Tam Kapanma Tedbirleri nedeniyle yasaklanan işletmelerin maliyetlerinin karşılanması gerektiğini söyledi.

Tekstil, Perakende, Giyim, Hizmet vb. onlarca sektörde ki yaşanacak ekonomik maliyetlerin işletmelere büyük yük getireceğini söyleyen Kulak “İş Dünyası olarak Covid-19 pandemisinin ülkemizde görülmeye başladığı ve etkisini artırmaya başladığı dönemlerde sağlığın her şeyden önce geldiğini gerekirse tam kapanmaların yapılmasını gerektiğini defalarca dile getirmiştik. 2 Senedir iş dünyası olarak pandemi sona erecek ise kısmi kapanmalar yerine tam kapanmalar yapılsın ve bu kötü süreç bir an önce bulsun diye her alanda her platformda dile getirdik fakat bu beyanlarımız işletmelerimizin ekonomik olarak en zor dönemlerden geçtiği günlerde hayata geçirildi” dedi.

“Gerekli Adımların Atılacağına İnanıyoruz”

“Bugüne kadar devletimiz işletmelerimiz yönelik desteklemelerde bulunmuştur fakat içinde olduğumuz dönem esnafımızın ve işletmelerimizin ekonomik olarak çok büyük sıkıntı içinde olduğu bir dönemdir” diyen Kulak “Tam kapanmaya geçildiğinde kira, çek, senet, maaşlar ne olacak diye şu an işletmelerimiz kara kara düşünmektedir. Tam kapanmaya geçiliyor fakat bankalar çalışıyor ve alacağını tahsil ediyor. Devletimizin ivedilikle buna bir çözüm bulması gerekmektedir. Esnaflarımızı, Vatandaşlarımızı ve İşletmelerimizi Covid-19 Pandemisinden koruyalım derken, Bankaların kurbanı etmeyelim. Şu an kara kara düşünen esnafa ve işletmelere aydınlığı devletimiz sağlamak zorundadır. Bu noktada Aksaray İş Dünyası olarak bizler başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Devlet yetkililerinin gerekli adımları atacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikli araca ilgi artıyorÖnceki Haber

Elektrikli araca ilgi artıyor

Zincirleme kazada yaşlı kadın ağır yaralıSonraki Haber

Zincirleme kazada yaşlı kadın ağır yaral...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar