ATSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Vali Aydoğdu’nun Katılımıyla Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ATSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Vali Aydoğdu’nun Katılımıyla Yapıldı
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun katılımıyla ATSO Konferans salonunda düzenlendi.

 Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Yüksek İstiare Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Meslek Komiteleri temsilcilerinin katıldığı Meclis ve İstişare Toplantısının açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yaptığı konuşmada; “2023 yılında Odamız Olağan aylık Meclis toplantılarını ilimizin idarecileri ile birlikte yapmaya çalışacağız. Bu kapsamda ocak ayı toplantımızı Aksaray Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’nun katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Toplantımıza ayrıca Yüksek İstişare Kurulu Üyelerimiz ve Meslek Komitelerimizin temsilcileri de katılım göstererek özellikle sektörlerde talep, öneri ve sorunları dile getirerek hep birlikte ortak aklın gücüyle hareket edeceğiz” dedi.

Başkan Koçaş, “Bir Şehrin Kalbi İlçeleriyle Birlikte Atar”

Odanın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’da; “Ticaret ve Sanayi Odamızın 2022-2026 döneminde Sayın Meclis Başkanımızın da oluruyla artık Meclis toplantılarımızı ilimizin İdarecileri, Kanaat Önderleriyle birlikte yapmaya çalışacağız. 2023 yılının ilk meclis toplantısını da kendisini Aksaray’a adamış ve halkın içinde iş dünyasının yanında olan Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu’nun katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Yönetim Kurulu olarak şehrimizin geleceğine büyük katkılar sunacak olan projelerimizi bugün burada sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ATSO Yönetimi olarak Sanayide, Ticarette, Turizm’de, Tarım ve Hayvancılıkta kısacası her sektörde büyük çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin merkezi konumunda olan Aksaray’ın coğrafi konumunun, kültürünün, tarihinin kıymetini bilerek çok daha fazla çalışacak Aksaray’ı daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Bir şehrin kalbi ilçeleriyle birlikte atar sözümüzden yola çıkarak Ortaköy, Eskil, Güzelyurt, Sarıyahşi, Gülağaç, Sultanhanı, Ağaçören ilçelerimizle hareket edecek şehrimizin adım atmadık bir karış toprağını bırakmayarak ilçelerimize projeler üreteceğiz. Aksaray’da proje üreten, üretilen projeleri de sonuna kadar destekleyen Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu’ya ATSO Yönetimi adına teşekkür ediyorum. Projelerimizi kendileriyle paylaştığımız da sonuna kadar yanınızdayım yeter ki siz üretin diyerek bizlere umut vermiş çalışmalarımıza destek olmuştur. Bilinmesini istiyorum ki ortak aklın gücüyle hareket edildiğinde kazanılmayacak başarılmayacak hiçbir şey yoktur. O yüzden altını çizerek belirtmek istiyorum ki Gücümüz Birlikteliğimizdir. İyi ki varsınız” dedi.

Vali Aydoğdu, “Aksaray Adına Yapılan Her Projenin Arkasında Oldum”

Ticaret ve Sanayi Odası projelerinin ve çalışmalarının şehrimiz adına çok anlamlı olduğunu belirten Vali Hamza Aydoğdu, yaptığı konuşmasın da; “Aksaray iş dünyasının öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın ocak ayı meclis toplantısının hayırlı olmasını diliyorum. Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, odanın projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi vererek bizleri bilgilendirdiler. Bugüne kadar Aksaray adına yapılan her projenin her çalışmanın küçük, büyük demeden arkasında oldum. Aksaray o kadar güzel bir şehir ve o kadar güzel bir konum da ki bu şehir için yapılacak her projenin çalışmanın destekçisi olmalıyız. Biz birlikte olursak sen demeden biz dersek Aksaray o zaman kazanır. Aksaray Valisi olarak buradan Oda Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin geleceğine yönelik çok güzel projeler ve çalışmalar hazırlamışlar kendileri tebrik ediyor ve her zaman yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Aydoğdu’dan Yarıyıl Mesajında; “Lütfen Evlerinize, Odalarınıza Kapanmayın”Önceki Haber

Vali Aydoğdu’dan Yarıyıl Mesajında; “Lüt...

"Ailemi Seviyorum" Projesinde "Helal Olsun" Dedirten Bir Hayat MücadelesiSonraki Haber

"Ailemi Seviyorum" Projesinde "Helal Ols...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar