Vali Aydoğdu’dan Yarıyıl Mesajında; “Lütfen Evlerinize, Odalarınıza Kapanmayın”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Aydoğdu’dan Yarıyıl Mesajında; “Lütfen Evlerinize, Odalarınıza Kapanmayın”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, öğrencilerin bugün çıkacağı yarı yıl tatili için bir mesaj yayınladı. Aydoğdu, öğrencilere iyi tatiller dilerken, öğrencilerin tatilde yeni deneyimler yaşamasını öğütledi.

 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yarı yıl tatili geldi çattı. Vali Aydoğdu da yarı yıl tatiline çıkacak olan öğrenciler için bir yarıyıl mesajı yayınladı. Aydoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Lütfen Evlerinize, Odalarınıza Kapanmayın

Yarıyıl tatiline giriyorsunuz. Tatilinizi çok güzel geçireceğinizden, okullarınıza dinlenmiş, öğrenmiş ve tazelenmiş olarak döneceğinizden eminim. Sizden birkaç ricada bulunmak istiyorum. Lütfen bu tatilde evlerinize, odalarınıza kapanmayın. Hayata, yeniliğe açılın. Hayat çok güzel, çok anlamlı ve çok derin bir kitap; okumaktan hiç yorulmayın. Yeni insanlar tanıyın, yeni yerlere gidin, dinlemediğiniz şarkılar, dokunmadığınız ağaçlarla kucaklaşın. Anne babanızın, kardeşinizin, arkadaşlarınızın, komşu Ayşe teyzenin, Bakkal İsmet amcanın ve en önemlisi kendinizin gözlerine bakmayı da unutmayın. Elbette çağı yakalayın, teknolojiyi kullanın fakat ekranların sizi bir çiçeğin güzelliğinden, sıcak bir gülüşten, sevdiklerinizin sohbetinden koparmasına izin vermeyin. Ben her birinize güveniyorum. Her birinizin gözünde vatanın umudunu görüyorum. Üzerinize düşen tüm sorumlulukları en güzel şekilde yerine getirdiniz, bizlere örnek oldunuz.  Hepinizle gurur duyuyor, sizler için çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyorum. Bugün iyi karne, kötü karne yok. Emek veren ve elinden geleni yapan çocuklar, gençler var. Daima daha iyisi ve daha güzeli için gayret ettiğinizi, “olmadı” dediğiniz ne varsa olması için çalışacağınızı biliyorum. Bizler, bu şehir ve bu ülke olarak eğitim yolculuğunda sizden güç alıyoruz, sizin inancınızla güçleniyoruz. En kıymetli emanetlerimizi yarına taşırken size yaslanıyoruz. Genç yelkenlilerin istikameti ve rüzgarı sizsiniz. Kızmadan, yormadan, sevgiyle ve ilgiyle insan denen narin fidanı suladığınız bir dönemin daha sonuna geldik. Emek, gayret ve çabanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum. Eğitimin ailede başladığını, ailenin ilk ve en önemli okul olduğunu biliyoruz. Her koşulda verdiğiniz destek için sizlere minnettarız. Yarıyıl tatilinde sizlerden de bir ricam var, lütfen evlatlarımızın ekranlara hapsolmasına izin vermeyin. Yasağın değil dengenin ve ölçünün örneği siz olun. İzin verin, ev işlerinde, bahçe işlerinde size yardımcı olsunlar. Sokağı, mahalleyi, şehri sizle tanısınlar. Anı defterlerinde güzel izler bırakın, hayat ağaçlarının yapraklarını çoğaltın. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim için çabalayan yorulan herkese iyi tatiller diliyorum. Gülümseyerek hatırlayacağınız, kendinizi bulacağınız, bol bol okuyacağınız bir tatil olsun. Yeni dönemde yepyeni heyecan ve hayallerde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray'da Altılı Masa Trafiği: Saadet Partisi'nden İYİ Parti'ye ZiyaretÖnceki Haber

Aksaray'da Altılı Masa Trafiği: Saadet P...

ATSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Vali Aydoğdu’nun Katılımıyla YapıldıSonraki Haber

ATSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Vali Ayd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar