Aksaray'da Altılı Masa Trafiği: Saadet Partisi'nden İYİ Parti'ye Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, Aksaray İl Başkanı Levent Şahin ve beraberindeki heyetle birlikte, İYİ Parti Aksaray İl Yönetimi'ne ziyarette bulundu. 

 Seçim öncesi yapılacak çalışmalar hususunda yapılan ziyarette, Altılı Masa'nın birlikteliği vurgulanırken, 15 Mayıs sabahı iktidarın değişeceği vaat edildi. 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tacettin Çetinkaya, görüşmeye dair açıklama yaparak, "Aksaray bizim Anadolu’muzun merkezinde olan güzel bir yer. Konyalı olarak Aksaray'ı kendimizden görüyoruz. İYİ Parti muhterem başkanı bizi kabul etti. Biz şu an seçime başladık. Cumhurbaşkanın açıklaması üzerine seçim sürecine girdik. Bundan sonraki çalışmalarımız daha da hızlanacak. Altılı Masa olarak biz, ortak cumhurbaşkanını açıklayacağız. İyi bir adayla cumhurbaşkanlığı seçimine gireceğiz. Aynı zamanda da milletvekilliği seçimleri için her birimiz arazide üstümüze düşen vazifeyi yapacağız. Ülkemizdeki bu olumsuz gidişatın böyle gitmeyeceğini, neticede hesap verilecek tarafı olduğuna inanıyorum. Altılı Masa olarak parlamenter sisteme geçtikten sonra, ülkenin daha iyi bir şekilde yönetileceğine, emin ellerde olacağına, daha iyi kişiler tarafından, ülkesini daha çok seven kişiler tarafından yönetileceğine inanıyoruz" dedi. 

Türkiye’nin 15 Mayıs Sabahı Çok Güzel Şeylere Uyanacağına İnanıyoruz

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Şevki Koçak da, "Altılı Masa paydaşlarımızdan Saadet Partisi'nin kıymetli genel başkan yardımcısı ve sayın il başkanımız bizi ziyarette bulundular. Seçim çalışması vesilesiyle Aksaray’da bulunuyor kendileri. Seçim tarihi 14 Mayıs olarak tespit edildi, seçim durumuna girildi. Biz Altılı Masa paydaşlarının 15 Mayıs sabahı çok güzel şeylere uyanacağına inanıyoruz. Türkiye’nin yeninden bir demokrasi, hürriyete kavuşacaktır diyoruz. Yeter söz milletindir diyoruz. 15 Mayıs sabahı Türkiye yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağına inanıyoruz. Seçimlerde son derece başarılı olacağımızı düşünüyorum. 15 Mayıs, 'yeter söz milletin' dediği, 'mayıslar bizimdir' sloganı ile sloganlaştırdığımız gün olacaktır" yorumunda bulundu. 

Saadet Partisi olarak sahada çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Saadet Partisi Aksaray İl Başkanı Levent Şahin ise görüşme sonrasında, "Saadet Partisi Sahada' çalışması yürütüyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte genel başkan yardımcımızın katılımıyla Aksaray’da bir çalışma yürütüyoruz. Biz merkezde genel başkan yardımcımız ile çalışmalar yürütürken bir başka ekip de şu anda ilçelerde belirli ziyaretlerde bulunuyor" dedi.

Bu İşe Noktayı Koyacağız

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ise görüşmeye dair şunları söyledi: "Saadet Partisi genel başkan yardımcımız, il başkanı ve yönetimi partimizi ziyaret etti. İnşallah 15 Mayıs güzel bir Türkiye olacak, mayıs ayı bizimdir. Sahadayız Altılı Masa'nın bileşenleri vatandaşla birlikte olacak. Onların sıkıntılarını, dertlerini, yapılan yolsuzlukları, haksızlıkları, o güne kadar her türlü mücadeleyi verip inşallah başarıyla bu işe noktayı koyacağız." Haber: Kemal Onur Atalay

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray'da Kadına Şiddetle Mücadele: Vatandaşlara KADES TanıtıldıÖnceki Haber

Aksaray'da Kadına Şiddetle Mücadele: Vat...

Vali Aydoğdu’dan Yarıyıl Mesajında; “Lütfen Evlerinize, Odalarınıza Kapanmayın”Sonraki Haber

Vali Aydoğdu’dan Yarıyıl Mesajında; “Lüt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar