Bakan Özhaseki Temel Atma Töreni ve Açılış İçin Aksaray’a Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Özhaseki Temel Atma Töreni ve Açılış İçin Aksaray’a Geliyor
Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesinin açılışına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılım gösterecek.

Başkan Dinçer: “Aksaray İçin Çalışmaya, Üretmeye Devam Edeceğiz” 

Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesinin açılışına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılım gösterecek. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Aksaray için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreni ve Kalanlar Millet Bahçesi açılışı için, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray'a gelecek.

Program dahilinde 1 Mart Cuma günü 13.30’da ilk olarak Hamidiye Kentsel Dönüşüm alanında temel atma törenine katılacak olan Bakan Mehmet Özhaseki, ardından saat 15.30’da Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışına katılım gösterecek.

 

"Şimdiden Şehrimize Hayırlı Olsun"

Temel atma ve açılış töreni hakkında konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, "Şehrimiz için dev projeleri bir bir hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Kentsel dönüşüm alanımızda şu an yoğun bir çalışma var. Aksaray tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm hareketini başlattığımız ve yüzde 17’lik bölümünü tamamladığımız şehrin kalbi konumundaki Hamidiye Mahallesi’ndeki projemiz tamamlandığında Aksaray’a büyük bir katma değer sağlayacak. Şehir merkezinin çehresini değiştirecek aynı zamanda Aksaray’ımızın merkezinde trafiği de rahatlatmış olacağız. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Hamidiye Kentsel Dönüşüm projemizin temel atma töreniyle çalışmalarımız daha da hızlanacak. Proje süremiz 500 gün ama müteahhidimiz inşallah daha kısa sürede bitirecek. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun" dedi.

 

"Yeşil Aksaray İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Kalanlar Millet Bahçesi konusunda ise Başkan Dinçer, "Kalanlar Millet Bahçemiz ile 42 Bin metrekare yeşil alanı ve sosyal donatı alanlarıyla halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Daha önce şehrimize kazandırdığımız Fatih Millet Bahçesi ve Zafer Millet Bahçelerinin ardından Aksaray’ın yeşil alan varlığına önemli bir kazanım sağlamış olacağız. 'Yeşil bir Aksaray' için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 1 Mart Cuma Günü Hamidiye Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanı temel atma törenine ardından Kalanlar Millet Bahçesi’nin açılışına tüm halkımızı davet ediyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçmen Bilgi Kâğıtlarının Dökümü ve Dağıtımı BaşlıyorÖnceki Haber

Seçmen Bilgi Kâğıtlarının Dökümü ve Dağı...

Yemek Yarışmasında İlk Finalist Belli OlduSonraki Haber

Yemek Yarışmasında İlk Finalist Belli Ol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar