Başkan Aktürk: Elde Ettiğimiz Başarıyı Zaferle Taçlandırma Vakti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Aktürk: Elde Ettiğimiz Başarıyı Zaferle Taçlandırma Vakti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en yüksek oy aldığı iller arasında yer alan Aksaray’da kamuoyuna seslenen AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine gereğini yapacak” diyerek 2. tur mesajı verdi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun önceki gün yaptığı Cumhurbaşkanlığı Seçimi duyurusunun ardından 2. Tur seçimlerine yurt genelinde olduğu gibi Aksaray’da da start verildi. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve il teşkilatı, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda 28 Mayıs'ta yapılacak seçim için çalışmalara başladı.

 

Aksaray Yine Gereğini Yapacaktır 

Son seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'na verdiği destekle ilk 10 il arasına giren Aksaray’da hedeflerinin 2. turda birincilik olduğunu belirten İl Başkanı Aktürk, “Cumhurbaşkanımıza destek veren Aksaray yine yeniden gereğini yapacak” dedi.

 

İç Anadolu Bölgesinde En Çok Oy Alan Parti Biz Olduk 

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda açıklamalarda bulunan Aktürk, Aksaray'la gurur duyduğunu ifade ederek, "Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na verilen destekle gurur duyuyoruz. Yüzde 71,53 oy oranı ile Türkiye 6.sıyız, Cumhur İttifakı'na destekte ilk 10’dayız. Biz desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Yüksek Seçim Kurulu kararının ardından bugün vakit kaybetmeden meydanlara indik. İlk seçim sürecinin başladığı günden beri biz her gün meydanlardaydık, sahalardaydık. Davamıza, her gün yaklaşık 250-300 üye kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. İç Anadolu Bölgesinde en çok oy alan parti biz olduk. 28 Mayıs’ta yine Cumhurbaşkanımıza desteğimizi artırarak göstereceğiz" açıklamasında bulundu. 

Aksaray'ın milliyetçi ve muhafazakâr bir şehir olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fikirlerinin uyuştuğunu belirten Aktürk, "Aksaray yine gereğini yapacak. Biz yine bu sefer oy çokluğunda birinciliği hedefliyoruz. 2.tura yılmadan, yorulmadan hazırız. İlk gün ki aşk ve coşkuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekillerimiz, birim başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımız tam kadro sahaya çıktı. Sahada çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tüik Açıkladı: İşsizlik 1. Çeyrekte Tek Haneye DüştüÖnceki Haber

Tüik Açıkladı: İşsizlik 1. Çeyrekte Tek...

Aksaray'da Ak Parti 3, Chp 10 Seçim Sandığına İtiraz EttiSonraki Haber

Aksaray'da Ak Parti 3, Chp 10 Seçim Sand...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar